Bekijk grote foto's
Kindvriendelijke Glampingcamping
Overdekt zwembad
Animatie schoolvakantie
Wandelen, fietsen
Manege op de camping

Boeken op camping De Bronzen Emmer? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)


Over camping De Bronzen Emmer, Drenthe

Een vakantie op camping de Bronzen Emmer in Drenthe is heel veelzijdig. De Bronzen Emmer (5 Sterren) ligt aan de rand van het bos de 'Mepperdennen', een natuurlijk bos waar zelfs nog jeneverbesstruiken groeien. Met een overdekt verwarmd zwembad, winkel, restaurantje, volleybalveld, trampoline, sauna en manege heeft deze camping alles in huis voor een fijne gezinsvakantie. Deze 4 sterren camping is iets groter maar beslist niet massaal. De kampeerplaatsen zijn mooi ruim.

In de schoolvakanties veel te doen voor het hele gezin
Behalve de zwembaden, sportvelden en sauna worden er tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten aangeboden op deze kindvriendelijke camping. Van lampionnenoptocht met kampvuur en knutselen voor de jongste kinderen tot complete dagprogramma's en sportevenementen voor de oudere kinderen. En mocht je trek hebben na een actieve dag in Drenthe dan kun je voor een snack of drankje terecht bij de bistro op de camping. Ook kun je vanaf begin april tot eind oktober gebruik maken van de broodjesservice.

Manege de Bronzen Emmer
Laat de wind door je haren waaien en geniet van de vrijheid en ontdek de omliggende natuur op een paard. De manege op deze camping sluit aan op de ruiterpaden in Drenthe. Ook wandelaars en fietsliefhebbers kunnen natuurlijk de omgeving verkennen. De bossen, hunebedden en heidevelden met schaapkuddes en de mooie brinkdorpen, je komt ze allemaal tegen tijdens een stevige wandeling. Voor de kinderen is een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo of museumdorp Orvelte een aanrader. Al met al een plek om je niet te vervelen.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping De Bronzen Emmer!


Boeken op De Bronzen Emmer

VacanceSelect en Glamping4all verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs