Bekijk grote foto's
Unieke accommodaties: Pets en Pool-woningen
1,2 km van het strand
Accommodaties voor 2-20 personen
Binnen- en buitenzwembad
Mio Kids Club
Hondenspeelveld
Speelstrand op het park

Boeken op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Dormio Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Op korte afstand van de prachtige stranden van Nieuwvliet-Bad ligt het splinternieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Gasten kunnen genieten van een luxe strandvakantie volgens de kenmerkende filosofie van Dormio: luxe te midden van de natuur met hoogwaardige service. Dit park is de ideale uitvalsbasis om het schitterende Zeeuws-Vlaanderen te verkennen, met zijn uitgestrekte stranden, ongerepte polders en authentieke dorpjes.

Voorzieningen
Dormio Resort Nieuwvliet-Bad biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie, waarbij verveling geen kans krijgt. In het moderne nieuwe restaurant kun je genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Daarnaast is er een broodjesservice voor de ochtend en een kleine supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Wat dit park echt bijzonder maakt, is de Mio Kids Club, waar het animatieteam, samen met de kinderen en hun eigen mascotte 'Mio', activiteiten zoals tekenen, schminken en spelen organiseert.

Ben je geen strandliefhebber? Geen probleem, want het park beschikt over zowel een verwarmd binnenzwembad als een verwarmd buitenzwembad, zodat je het hele jaar door kunt zwemmen. Als je je trouwe viervoeter meeneemt op vakantie, zijn er speciale huisdiervriendelijke accommodaties beschikbaar, de zogenaamde Pets-woningen, en er is zelfs een speciaal omheind hondenspeelveld. Ook je hond zal niets tekortkomen tijdens deze vakantie. Een andere unieke feature van dit park is het speelstrand aan het water, naast het buitenterras van het restaurant. Hier kun je geen duik nemen, maar wel zandkastelen bouwen, zonnebaden of spelen op de speeltoestellen.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Dormio Resort Nieuwvliet-Bad!


Boeken op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs