Vlakbij het strand
Mooie fiets- en wandelroutes
Nieuwe vakantieverblijven
In de buurt van meerdere natuurgebieden
Leuke uitstapjes in de omgeving
Voorzieningen op EuroParcs Schoneveld
Knokke bezoeken
Bourgondisch genieten, goede restaurants
2,5 km

Boeken op EuroParcs Bad Meersee? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Bad Meersee, Zeeland

Een bijzonder vakantiepark dat volop in ontwikkeling is. Op EuroParc Bad MeerSee bij het dorpje Nieuwvliet in Zeeuws Vlaanderen, kun je in alle rust op vakantie. Aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen tussen de prachtige natuurgebieden Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder vind je dit bijzondere vakantiepark. Er zijn wandel- en fietspaden aangelegd door het landschap van duinen, strand en lage begroeiing dat het leefgebied is van veel vogelsoorten.

Bourgondisch op vakantie aan de kust
Je verblijft hier in een comfortabele, volledig ingerichte accommodatie vlakbij het strand. Het park is volop in ontwikkeling en beschikt nog niet over een eigen receptie. Hiervoor kun je terecht in de nabijgelegen receptie op EuroParcs Schoneveld. Ook voor overige voorzieningen (zoals zwembad, fietsverhuur etc.) kun je terecht op EuroParcs Schoneveld.

Wie Zeeuws-Vlaanderen ontdekt, ontdekt ook de Bourgondische levensstijl
Lekker eten, genieten van de zeelucht en het goede leven dat doe je bij EuroParcs Bad MeerSee. Slenter over het eindeloze strand, neem een duik in het water en verken de omgeving te voet of op de fiets. Pittoreske dorpjes zijn nooit ver weg. Zoals het bourgondische Sluis met het enige Belfort van Nederland of het romantische Brugge, net over de grens met België. Ook de levendige Belgische badplaats Knokke-Heist ligt op slechts een half uur rijden. De Belgische invloeden zorgen duidelijk voor een bourgondische sfeer en goede restaurants.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Bad Meersee!


Boeken op EuroParcs Bad Meersee

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Bad Meersee chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs