Buren van het Nationaal Park de Hoge Veluwe
Binnen- en buitenbad
Restaurant Boshuis, snackbar
Hoogseizoen animatie, speeltuin
Fitnessruimte op het park
Multfunctioneel sportveld
Wellness ruimte
Fietsen, wandelen

Boeken op EuroParcs Hooge Veluwe? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over EuroParcs Hooge Veluwe, Gelderland

Tegenover het Nationaal Park Hoge Veluwe ligt dit kindvriendelijke vakantiepark Hooge Veluwe. Alles voelt hier goed, de ruimte de gastvrijheid, de fijne voorzieningen. Een toplocatie op de Veluwe en op korte afstand van het centrum van Arnhem. Een vakantieplek om tot rust te komen maar ook om er lekker op uit te trekken. Trek je wandelschoen aan of hang de fietstassen aan je fiets en ontdek Gelderland.

Het park zelf heeft zoveel te bieden
Ook kinderen beleven op vakantiepark Hooge Veluwe een heerlijke vakantie. Op het park kunnen ze fijn zwemmen in het binnen- en buitenzwembad en meedoen met het recreatieprogramma. Verder kun je na een dag buiten een lekker hapje eten bij het restaurant of een snack halen voor in jouw vakantiewoning.

Natuur, bezienswaardigheden en gezellig shoppen
Voor de natuurliefhebbers is er geen betere plaats. Wandel- en fietsroutes starten direct op de camping. Door zijn centrale ligging zijn er voldoende leuke attracties en musea makkelijk te bereiken. Het Landgoed Warnsborn met haar schitterende Engelse terrastuin, het Kröller Müllermuseum, het Openluchtmuseum, paleis het Loo, pretpark Koningin Julianatoren of dierentuin Burgers Zoo vind je verspreid over de Veluwe. Binnen twintig minuten ben je met de auto of per bus in het gezellige centrum van Arnhem.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Hooge Veluwe!


Boeken op EuroParcs Hooge Veluwe

EuroParcs verhuurt op EuroParcs Hooge Veluwe chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs