Bekijk grote foto's
Strandje aan het meer
Jachthaven
Midden in de IJsselvallei
Gezellig restaurant
Verwarmd buitenbad, Wellnesscentrum
Bezoek de Hoge Veluwe en Burgers Zoo
Boot- en kanoverhuur, animatie
Hoge Veluwe, Zwolle, Deventer

Boeken op EuroParcs Marina Strandbad? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Over EuroParcs Marina Strandbad, Gelderland

Een vakantie tussen de IJsselvallei, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Achterhoek? Op EuroParcs Marina Strandbad in Gelderland staat alles in het teken van water. Hier ben je aan het juiste adres als echte waterrat of enthousiast watersporter. Met een eigen jachthaven en een strandje aan het meer waar je kunt pootjebaden. Doordat het park direct aan de IJssel ligt kan je alle kanten op met je boot. Liever een stukje zwemmen? Dat kan in het buitenzwembad. Dit zwembad ligt rechts naast het restaurant, vanaf het terras kan je de kinderen dus goed in de gaten houden.

Waterratjes opgelet en dan ook nog de Hanzesteden
Ben je graag op of in het water dan zit je bij EuroParcs Marina Strandbad helemaal goed. De omgeving leent zich perfect voor allerlei activiteiten aan land of op het water. Niet alleen vaar je vanaf de jachthaven van het park zo de IJssel op, je kunt ook met je eigen boot naar het park komen. Voor gezellige tochtjes op het water zijn er zelfs kano’s en waterfietsen op het park te huur. Daarnaast zijn er in de omgeving zeer veel leuke wandel- en fietsroutes, dus vergeet je wandelschoenen en je fiets niet in te pakken.

Schommelen, klauteren, glijden of springen op de luchttrampoline. Kinderen vermaken zich de hele dag op de speeltoestellen die verspreid over het park staan. EuroParcs Marina Strandbad heeft een Italiaans restaurant; 'Sophia's Italian', Dit restaurant biedt een echte beleving, en uiteraard worden hier heerlijke Italiaanse gerechten bereid. Liever een kroketje vanavond? Bij Snackbar 'Crazy Fries' kan je deze zeker halen!

Ontdek de omgeving en geniet volop
EuroParcs Marina Strandbad ligt vlak bij Nationaal Park de Hoge Veluwe, door deze ligging is dit de ideale plek om deze omgeving te verkennen. Echte aanrader is het Kröller-Müller museum, als je ook maar enigszins van kunst houdt moet je hier zijn geweest! Iets verder vindt je de Apenheul en Burgers Zoo. Met kleintjes erbij zijn dit erg leuke parken. Kastelen, dorpjes en Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Charmante Hanzesteden als Hasselt, Zwolle, Deventer en Zutphen zijn makkelijk te bereiken. Wandel door de straatjes van Bronkhorst, het oudste stadje van Nederland. Of geniet van de stilte van het platteland met de pittoreske dorpjes, landhuizen en boerderijen. Dit is ook het gebied waar imposante kastelen waken over hun omgeving. Zoals Kasteel Vorden dat deel uitmaakt van de populaire fietsroute: de 8 kastelenroute.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar EuroParcs Marina Strandbad!


Boeken op EuroParcs Marina Strandbad

Op EuroParcs Marina Strandbad vind je de volgende verhuurders:
EuroParcs en Suncamp verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor tent of caravan worden aangeboden door EuroParcs.