Jachthaven met 1200 ligplaatsen
Restaurant
Watersport, bootverhuur
Fietsen en wandelen

Boeken op camping Jachthaven Naarden (Marina Parcs)? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Jachthaven Naarden (Marina Parcs), Noord-Holland

De perfecte ligging aan het Gooimeer maak Jachthaven Naarden een bijzondere vakantieplek. Niet ver van het chique en kunstzinnige Naarden ligt deze luxe jachthaven. Een prachtige plek voor watersportliefhebbers. Met 1200 ligplaatsen een van de grootste jachthavens van Nederland. Bij de jachthaven kun je een boot huren en bevindt zich ook een gezellig restaurant. Je kunt hier heerlijk verblijven met het hele gezin. Behalve een watersportvakantie kun je hier ook fantastische fiets- en wandeltochten maken. En voor de kinderen is het verblijf aan het strand en het spelen met nieuwe vriendjes in de speeltuin op zich al een feest.

Vakantie vieren aan of op het water
Bij de jachthaven bevinden zich diverse bijzondere vakantiewoningen. Aan het binnenwater van de haven staan Tinywagons geschikt voor 2 personen. En wat dacht je van een woonboot/appartement op het water geschikt voor 5-6 personen? Of ben je met een grotere groep dan is een verblijf op de "Zwerver", een mooie woonboot die geschikt is voor max. 7 personen.

Gelegen aan het Gooimeer, omringd door bos en vlakbij het authentieke vestingstadje Naarden
Vanaf de jachthaven in Naarden vaar je naar het IJmeer, Markermeer, het IJsselmeer of de Randmeren, maar ook de schitterende Vecht is goed te bereiken. Daarbij ligt de haven direct aan de Zuiderzeeroute, een fietsroute van 300 kilometer langs de voormalige Zuiderzee. Ook is een bezoek aan vestingstad Naarden, natuurgebied het Naardermeer of speelpark Oud Valkeveen zeker een dagtrip waard.Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Jachthaven Naarden (Marina Parcs)!


Boeken op Jachthaven Naarden (Marina Parcs)


 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs