Bekijk grote foto's
Nieuw vakantiepark (in aanbouw)
Recreatiemeer met strand
Zwemmen
Parkshop, fietsverhuur
Westerbork met shops en restaurantjes op 8 minuten
Rust, ruimte, natuur
Fietsen, wandelen, vissen
Orvelte, Westerbork, Elp op fietsafstand

Boeken op Landal Drentse Lagune? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Drentse Lagune, Drenthe

Landal Drentse Lagune is een vernieuwd vakantiepark in het centrum van Drenthe. Het plaatsje Westerbork ligt op korte afstand en de dorpjes Dwingeloo en Diever zijn makkelijk fietsend te bereiken.

Lekker afkoelen en spelen in het water
Het park is in aanbouw en in de toekomst vind je hier de leukste voorzieningen. Het mooie park ligt rondom een fijn recreatiemeer met strand. Heerlijk om hier tijdens de zomer lekker af te koelen en te spetteren.

Het park verhuurt fietsen. Ideaal want in deze omgeving zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Verder loop je vanaf het vakantiepark zo de bossen in. Met de kinderen is het natuurlijk erg leuk om een dagje Attractiepark Drouwenerzand 19 km. in te plannen. Vanaf het park kun je leuke uitstapjes maken naar de hunebedden. Of een leerzaam en indrukwekkend bezoek aan Kamp Westerbork.

Dit park is nog in aanbouw (2023). Het kan dus zijn dat er op bepaalde plekken van het vakantiepark nog werkzaamheden worden verricht. Uiteraard doet Landal haar uiterste best om de gasten hiervan zo weinig mogelijk overlast te laten ervaren.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Drentse Lagune!


Boeken op Landal Drentse Lagune

Landal GreenParks verhuurt op Landal Drentse Lagune chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs