Kindvriendelijk park in Drenthe
Vakantie in Nationaal Park Friese Wold
Zwembad op buurcamping
Recreatieplas met strand, trekvlot en piratenboot
Maak gebruik van voorzieningen op buurcamping
Airtrampoline, speeltuin, openluchttheater zomer op de camping
Wandelen, fietsen
Attractiepark Duinen-Zathe, Wildlands Adventure Zoo Emmen

Boeken op Landal Hunerwold State? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Hunerwold State, Drenthe

Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold ligt Landal Hunerwold State, een bungalowpark met 97 luxe villa’s. Al deze villa’s zijn vrijstaand! In de buurt liggen prachtige natuurgebieden, kalkovens en hunebedden.

In Drenthe fiets je de mooiste routes langs zandverstuivingen, visplaatsen en recreatieplassen. Ga je wandelen, neem dan zeker een volle picknickmand mee! Voor een lekker diner zijn er vele terrassen in de buurt van Wateren of het eetcafé op het park. Landal Hunerwold State biedt tijdens en na de vakanties activiteiten aan, zowel op als buiten het park.

Kindervoorzieningen op het park
Landal Hunerwold State beschikt over diverse voorzieningen voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een openluchttheater, een overdekt verwarnd zwembad en buitenbad voor de kinderen op de naastgelegen camping (het zwembad is geopend van 25 april - 30 september). Probeer ook eens met de kinderen een visje te vangen..

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Hunerwold State wordt er in de mei- en zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd i.s.m. de naastgelegen camping.

In de omgeving
In Drenthe kun je nog ongestoord genieten van het ongerepte natuurschoon, ruimte en ontspanning maar ook van actie en plezier. De vele wandel- en fietsroutes die men start bij Landal Hunerwold State in Wateren brengen je naar de kleurig heidevelden, hunebedden en recreatieplassen. Dicht bij het bungalowpark liggen leuke attracties zoals het Shakespeare theater in Diever, Speelstad Oranje in Oranje en het Planetron Cinedome in Dwingeloo. Vervelen hoeft niet op Landal Hunerwold State.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Hunerwold State!


Boeken op Landal Hunerwold State

Landal GreenParks verhuurt op Landal Hunerwold State chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs