Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk nieuw vakantiepark
Oisterwijkse bossen, de Kampina
Zwemvijver met ligwei
Restaurant met beachbar
Fietstochten en wandelen
Fietsverhuur
Bossen en vennen
Loonse en Drunense Duinen, Beekse Bergen

Boeken op camping Landal Klein Oisterwijk? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Landal Klein Oisterwijk, Noord-Brabant

Vakantiepark Landal Klein Oisterwijk ligt aan een prachtig natuurgebied, de Oisterwijkse Bossen en Vennen. En niet ver van de Kampina en de stad Tilburg. Geniet van de streekproducten in het restaurant terwijl de kinderen heerlijk buiten spelen in de natuurspeeltuin. Bij mooi weer ga je naar de zwemvijver, plons in het natuurwater en relax op de ligweide. Tijdens jouw vakantie op dit leuke park kun je diverse workshops volgen, wat dacht je van boogschieten of zelfs vlotten bouwen of een spannende survivaltocht. Dat is nog eens sportief bezig zijn in de buitenlucht!

Voor een hapje en een drankje ben je van harte welkom in het restaurant
Het gezellige restaurant 'De 3 Vennen' weet wat Bourgondische gastvrijheid betekent. Zij heten je van harte welkom voor een lekkere lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. En let op er is zelfs een beachbar met een geweldig uitzicht op het water!

Logeren op dit vakantiepark is een feest
Je logeert in een van de duurzame en compleet ingerichte lodges die helemaal opgaan in de natuurlijke omgeving. Jouw vakantiewoning is vrijstaand en heeft een moderne inrichting met een fijne complete keuken en zelfs een badkamer met regendouche. Als het zonnetje schijnt zoek je een fijn plekje op je eigen terras.

De omgeving is zo veelzijdig dat vervelen absoluut geen optie is.
Na een (fiets) tocht van 3,5 km door de Oisterwijkse bossen kom je in het prachtige centrum van Oisterwijk. Een supergezellig dorp met fantastische restaurants en luxe winkels. Dit vakantiepark is centraal gelegen tussen de drie grote steden Tilburg, Den Bosch en Eindhoven. Binnen 20 minuten ben je in een van deze steden en iedere stad heeft zijn eigen bijzondere bezienswaardigheden. En de Oisterwijkse Bossen en Vennen op korte afstand heb je natuurlijk een fantastisch wandel- en fietsgebied bij de hand.


Park in aanbouw 2024
Dit park is nog (gedeeltelijk) in aanbouw. Landal doet er alles aan om gasten hier zo weinig mogelijk hinder van te laten ondervinden, maar het kan zijn dat er op bepaalde plekken van het vakantiepark nog werkzaamheden worden verricht.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Landal Klein Oisterwijk!


Boeken op Landal Klein Oisterwijk

Landal GreenParks verhuurt op camping Landal Klein Oisterwijk chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs