Bekijk grote foto's
Luxe vakantiepark aan het Leukermeer
Mooie vakantiewoningen en appartementen
Buitenbad en binnenbad
Watersport op meer
Ook huisdiervriendelijke vakantiewoningen
Binnenbad met wellnessvoorzieningen, fitness
Beachclub aan meer met gezellige terras
Arcen, Maastricht

Boeken op Landal Marina Resort Well? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Marina Resort Well, Limburg

Een mooi en luxe vakantiepark is Landal Marina Resort Well in Noord-Limburg zeker. Een vakantie niet te ver van huis, maar wel in een bijzonder landschap. Met de 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen en de ligging aan de mooie recreatieplas het Leukermeer is dit een groots park met veel mooie en goede voorzieningen. En voor een vakantie met veel waterplezier zit je op Marina Resort Well zeker op de juiste plek. Vanaf het park kun je de waterrijke omgeving verkennen, De Maasduinen en de Maas liggen er uitdagend bij. Je logeert hier in een van de mooie waterwoningen of appartementen, sommige huizen hebben zelfs een aanlegsteiger. Leuk toch om wakker te worden aan, of met uitzicht op, het water?

Een luxe vakantiewoning huren in Limburg met uitzicht op het Leukermeer
De zomer kan niet stuk. Behalve de fijne zandstranden aan het grote meer is er ook een buitenzwembad met Beachclub. En mocht het weer even tegenzitten dan wijk je uit naar het fijne binnenzwembad. De echte watersportliefhebbers kunnen kiezen uit waterfietsen, wakeboarden, kanovaren of relaxen in je motorbootje of sloep. Voor de kinderen staat er een animatieteam klaar met allerlei leuke activiteiten. Op het park zelf zijn ook genoeg uitdagingen voor de kinderen, van airtrampoline, fietscrossbaan tot een echt aquapark dat in juli en augustus op het meer ligt. Of spreek af voor een potje tennis, voetbal of volleybal. En wil jij nog fitter worden dan kun je een bezoek brengen aan de fitnessclub op het park. En daarna een hapje en drankje bij Beachclub Leukermeer en genieten van het uitzicht over het meer.

Wandel het Nationaal Park de Maasduinen in
De diversiteit van dit prachtige natuurgebied is ontstaan door het samenspel van water, wind en de mens. Een mooi afwisselend natuurgebied met bossen, heuvels en heidevelden. Wandel of fiets vanaf jouw vakantiewoning het Nationaal Park de Maasduinen in. Een fiets of mountainbike kun je ook op het park huren, wel zo makkelijk. Breng ook een bezoek aan de kasteeltuinen van Arcen met het 17e-eeuwse kasteel. En de 35 attracties van Toverland Sevenum maken een dagje uit tot een topdag. En voor bierliefhebbers is de brouwerij in Arcen echt een hemel op aarde.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Marina Resort Well!


Boeken op Landal Marina Resort Well

Landal GreenParks verhuurt op Landal Marina Resort Well chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs