Bekijk grote foto's
124 bungalows
Zeer kindvriendelijk
Geliefd bij Nederlanders
Uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving

Boeken op Landal Middelfart? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Middelfart, Zuid-Denemarken en Funen

Vlakbij de brug over de Kleine Belt, de verbinding tussen Jutland en het eiland Funen, ligt Landal Middelfart temidden van een bosrijke omgeving. Naast het park ligt het prachtige beukenbos, dat deel uitmaakt van Hindsgavl Dyrehave. Ontdek de natuur of ga de regio verkennen vanaf het water met een sejletur kajak. Het park ligt direct naast Fænøsund, die samen met Lillebælt veel plezier biedt voor watersporters.

Gasten van Landal Middelfart krijgen toegang tot het zwembad, in de zomermaanden biedt het buitenbad verkoeling en plezier. U kunt zich ook vermaken bij een van onze andere activiteiten op het park, zoals: de creative workshop, op het voetbalveld, in de speeltuin, speurtochten en leuke spelletjes voor het hele gezin.

Dit gebied is zeer geschikt voor fietstochten en biedt daarnaast tal van mogelijkheden voor het maken van uitstapjes zowel op Funen als op het vasteland van Jutland.

Een bezoek aan het gezellige Odense is ook voor families met kinderen een aanrader naast de vele authentieke Deense vakwerkhuisjes in de historische binnenstad is er het H.C. Andersen museum waar vele activiteiten dagelijks worden georganiseerd. Op Funen bevinden zich tal van kastelen waarvan Egeskov Slot zonder twijfel één van de meest indrukwekkendste is!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Middelfart!


Boeken op Landal Middelfart

Landal GreenParks verhuurt op Landal Middelfart chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs