Nieuwe vakantiewoningen aan de jachthaven
UNESCO-Stad Lübeck in de buurt
Watersportmogelijkheden
Vrijstaande, Deense bungalows
Diverse fietsroutes
Wandelroutes
Speeltuin, waterspeelplaats
Sealife, Tijgerpark, Attractiepark Hansa Park

Boeken op Landal Travemünde? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Landal Travemünde, Schleswig-Holstein

Landal Travemünde ligt aan het brede zandstrand op het rustige Priwall schiereiland tegenover de Baltische badplaats Travemünde. Elk jaar worden hier vele bezoekers naartoe getrokken door evenementen als het beroemde zeil- en volksfeest “Travemünder Woche”.
Je hebt hier de keuze uit stijlvolle vakantieappartementen aan de boulevard en gezellige, vrijstaande bungalows.

Zon, zee en stranden
Jouw vakantiebungalow ligt op slechts een steenworp afstand van de uitgestrekte stranden. Voor de kideren is er volop ruimte om zandkastelen te bouwen. Relax lekker in een strandstoel en geniet van het mooie weer en de passerende boten op het water. Iets meer actie? Probeer dan één van de vele watersportactiviteiten.

Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de Oostzee
Surfen, zeilen, waterskiën of varen met je eigen boot. Waterskiën of wakeboarden op de kabelbaan van Waterski- en Wakeboardpark Süsel, leuk voor de hele familie. Leer zeilen bij zeilschool Schött of kies voor catamaranzeilen met een les gegeven door zeilschool Movenstein. Surfcentrum Lübeck is een paradijs voor surfers.

Landal Travemünde is een vakantieplek waar je volledig tot rust kunt komen. De zee, de stranden en het groen van schiereiland Priwall zorgen daarvoor. Het bruisende Travemünde bereik je met de veerboot. De stad Travemünde heeft gezellige restaurants en leuke winkeltjes. Loop langs de boulevard of koop verse vis op de boten in de vissershaven. Verder liggen hier diverse fietsroutes en wandelaars kunnen ook hun hart ophalen. Zoek de gezelligheid op in een van de restaurantjes in de omgeving en proef de regionale specialiteiten. Lekker lunchen, proosten met een drankje op het terras of uitgebreid dineren.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Landal Travemünde!


Boeken op Landal Travemünde

Landal GreenParks verhuurt op Landal Travemünde chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs