Kleinschalige camping op de Veluwe
Rust, ruimte, privacy, kindvriendelijk
Camping ligt op landgoed Molecaten
Bezoek Hattem, Zwolle, Elburg, Paleis t Loo
Bezoek het Heerderstrand
Fietsen en wandelen op de Veluwe
Nationale Park de Hoge Veluwe ( witte fietsen)
Nationaal park de Weerribben

Boeken op camping Landgoed Molecaten? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Landgoed Molecaten, Gelderland

Tussen monumentale beuken en eiken, ten zuiden van het vestingstadje Hattem wwar de Veluwe-massief overgaat in de IJsselvallei, ligt het gezellige Landgoed Molecaten. Ben jij op zoek naar rust en een persoonlijke sfeer? Dan ben je op Landgoed Molecaten op de juiste plek. Ook gezinnen die gezelligheid zoeken zullen zich goed vermaken hier. Dit is een vakantieplek waar je nog puur kunt kamperen. Of je kiest voor het gezellige Bos-huus, een leuk bungalowtje met zonnig terras en compleet ingericht voor 4 personen.

In de zomervakantie wordt er een leuk animatieprogramma verzorgd door de camping. Verder kun je na een actieve dag heerlijk bijkomen op het sfeervolle terras bij de kantine onder het genot van een biertje of frisdrankje en/of een eenvoudig hapje.

Ontdek de Veluwe en de IJsselvallei
Vanaf de camping ontdek je al wandelend of fietsend de prachtige Veluwe en IJsselvallei en zijn er talloze uitstapjes met kinderen te maken. De beheerders Frans & Aafke zijn grote natuurliefhebbers! De camping is aangesloten bij de Vereniging Gastvrije Landgoederen en Kastelen.

De camping en 't Bos-huus liggen op het - 130 hectare groot - Landgoed Molecaten met prachtige naald- en loofbossen. Hier bevinden zich vossen, reeën en wilde zwijnen en hoor je de vogels de hele dag fluiten. Wil je de oudste beuk van Nederland ontdekken, dat kan op Landgoed Molecaten. (Mariabeuk van 400 jaar oud). Gezelligheid, cultuur en geschiedenis vind je in het vestingstadje Hattem, Hanzestad Zwolle, het voormalig Zuiderzeestadje Elburg en natuurlijk Paleis 't Loo in Apeldoorn.

Kindvriendelijk?
Kinderen beleven de mooiste avonturen in het bos, op het water of in een attractiepark. Een bezoek aan het Nederlands Bakkerijmuseum, de Spelerij en het Klimbos zullen ze niet snel vergeten! Verder kunnen ze bij mooi weer zandkastelen bouwen en zwemmen bij het Heerderstrand. En zit het weer niet mee dan bezoek je de binnenspeeltuin Ballorig in Hattem.

Bijzonder leuk is een verblijf tijdens de bronsttijd van de edelherten (ca. 15 september - begin oktober). De beheerder van Landgoed Molecaten verzorgt bij voldoende deelname graag een excursie naar de Hoge Veluwe om de burlende edelherten van een afstand te bekijken (€).

Goed om te weten
Gasten van Landgoed Molecaten mogen gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad op Molecaten Park De Leemkule (op ca. 2 km) of Molecaten Park De Koerberg (op ca. 10 km). Het recreatiegebied Heerderstrand met prachtig strand en schoon zwemwater ligt op ca. 11 km fietsen/16 km rijden.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Landgoed Molecaten!


Boeken op Landgoed Molecaten

Molecaten verhuurt op camping Landgoed Molecaten chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs