Fijne gezinscamping
Direct aan het meer gelegen
Zwembad met kinderbad 29/05 - 31/08
Wandelen Jura

Boeken op camping Le Grand Lac (Jura)? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Le Grand Lac (Jura), Franche Comté / Jura

Camping Le Grand Lac is een prachtig gelegen camping aan het meer van Clairvaux in de Jura. Deze familiecamping ligt ook niet ver van het meer van Vouglans. Het terrein, van 6 hectare groot, met zwembad biedt volop mogelijkheden voor een onvergetelijke tijd in de prachtige Jura.

Het is heerlijk verblijven op deze deels schaduwrijke camping direct aan het prachtige meer van Vouglans. De voorzieningen zijn goed, denk hierbij aan een zwembad, het zandstrand met duiktoren bij het meer en diverse leuke activiteiten. Voor de jongste bezoekers is er een kinderbad, speeltuinje en voor het hele gezin kunnen er waterfietsen gehuurd worden.

Dit wordt een fijne vakantie in de Jura
Hier bij de camping ligt natuurlijk het meer, waar je vele uurtjes met het gezin zult doorbrengen, maar er is in de omgeving nog veel meer te doen. Bezoek eens het avonturenpark van Clairvaux met extra lange kabelbanen of maak een mooie wandeling in de uitgestrekte bossen van de Jura. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de watervallen van Hérisson of de wintersportplaats Les Rousses. In het stadje Clairvaux-les-Lacs zijn gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants te vinden.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Grand Lac (Jura)!


Boeken op Le Grand Lac (Jura)

Vacanceselect verhuurt op camping Le Grand Lac (Jura) stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs