Fijne camping voor jonge gezinnen
Zwembad met glijbaan en terras
Apart peuterbad, sportveld
Golfbaan, fietsroutes
Dole, een historische stad
De burcht van Besançon
Lac de Chour
De wijngaarden van de Jura

Boeken op camping Les Bords de Loue? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVANS
 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Les Bords de Loue, Franche Comté / Jura

De fijn Franse gezinscamping Les Bords de Loue ligt in de Jura, de schitterende en lieflijke streek die deels in Oost-Frankrijk en deels in Zwitserland ligt. Les Bords de Loue betekent ‘de oevers van de Loue’. Het vlakke campingterrein grenst dan ook aan het schone riviertje de Loue. Sommige plaatsen liggen vrijwel direct aan het leuke privé-kiezelstrand aan het water. De kinderen kunnen daar heerlijk spelen, zwemmen en dammetjes bouwen in het ondiepe water. Vergeet vooral de hengel niet en het opblaasbootje voor spannende ontdekkingstochten!

Een droomvakantie tussen de Bourgogne en de Jura
Ook op de camping zelf zullen de kinderen zich uitstekend vermaken in het (omheinde) zwembad met glijbaan, het aparte peuterbad en de speeltuin. Lekker spetteren in het zwembad en spelen in de speeltuin met je vriendjes, wie wil dat niet? Verder kunnen de ouders een balletje wegslaan op de tennisbaan. De golfliefhebbers kunnen de golfbaan op 1 kilometer van de camping bezoeken. Na al die gezellige activiteiten kun je een lekker wijntje of frisdrank nuttigen aan de bar op de camping.

Jura de streek van de 1000 meren
Je kunt hier in de omgeving ook eindeloos wandelen of fietsen in het enorme bos Forêt de Chaux. Parcey ligt aan de westkant van de Jura, niet ver van het aangrenzende Bourgogne. Het pittoreske stadje Dôle is maar 7 km rijden. Daar is ook een aquapark met mooie waterglijbanen!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Bords de Loue!


Boeken op Les Bords de Loue

Suncamp verhuurt op camping Les Bords de Loue stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs