Boeken op camping Les Cent Chênes? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT


Over camping Les Cent Chênes, Provence-Alpes-Côte d'Azur

Gaa je graag naar een kleinschalige 'charme camping'? Zo'n plekje waar rust, ruimte en natuur de attracties zijn? Waar de krekels je 's avonds in slaap zingen en de vogeltjes je 's ochtends uit bed fluiten? Les Cent Chênes is zo'n adresje. Tussen de heuvels van de Franse Rivièra.

Kamperen zoals toen, mooi tussen het groen. Zo gaat dat hier. Didier en Patricia -gastheer en gastvrouw- staan jeal op te wachten. Deze kleine camping is hun grote droom. Je ontdekt hier weer hoe zalig stilte is. En je vraagt je af of u ooit zó'n heldere sterrenhemel zag.

Het zwembad is niet groot, wel mooi. Volledig omsingeld door dichte begroeiing. Heel gezellig. Vanaf het houten terras kijk je uit over de bergen. Wat er nog meer is? Een kleine speeltuin, overal picknicktafels, een winkeltje waar je 's ochtends vers gebakken broodjes haalt. En in de zomermaanden is er een gezellige bar.

Neemt je wandelschoenen mee! Er zijn routes voor iedereen. Of je nu een geoefende hiker of een af-en-toe-wandelaar bent. Trek je veters extra strak op zondag. Dan neemt een gids je mee de bergen in. Naar de bewoonde wereld? Het dorpje Saint_Jeannet ligt wat verderop. Vijf minuten maar. Een kwartiertje rijden en je zit al op het strand. Of op een terras in Nice.

Je kampeert hier in de heuvels van de Franse Rivièra. Hier is de natuur de baas. Maar aan de kust regeren Nice, Monaco en al die andere bruisende oorden. Neem de auto, dan ben je er zo.

Het middeleeuwse Saint-Jeannet is het dichtstbijzijnde plaatsje (4 kilometer). Het lijkt wel of het stadje tegen de heuvels plakt. Volg de weg die langs de camping loopt, dan kom je er vanzelf. Nice, Monaco, Cannes, Antibes, Juan-les-Pins. Geen gebrek aan mediterraan vertier in deze beroemde badplaatsen. En ... brede zandstranden!
Maar die oude, ommuurde bergstadjes moet je ook zien. Saint-Paul-de-Vence, Èze, Gordon. Pure romantiek als je hier door de straatjes slentert. Ook leuk: een dagje naar het parfumstadje Grasse. Snuif de rustieke sfeer op ... én verleidelijke geuren.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Les Cent Chênes!


Boeken op Les Cent Chênes

Vacanceselect verhuurt op camping Les Cent Chênes stacaravans, mobilehomes, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs