Les Iles

7.9
Klein
direct
Op 150 m van het meer van Passy
Hoogseizoen diverse activiteiten
Tussen Franse Alpen
Wintersportbestemming

Boeken op camping Les Iles ? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Les Iles , Rhône-Alpes

Camping Village Center Les Iles is een goede camping in de Haute-Savoie, gelegen in het hart van een recreatiegebied, 150 m van de oever van het meer van Passy, en met een vrij uitzicht op de Mont Blanc en de Aravis. Met een prachtig uitzicht op de Mont Blanc en het Massif des Aravis, ligt de camping in het hart van een 50 hectaren natuurpark aan het meer van Passy. Het comfort en de uitrusting van de huuraccommodaties zijn aan de regio aangepast en geven een gevoel van rust en ontspanning die bij deze regio past. Goed afgebakende, vlakke campingplaatsen van 60 tot 120 m², geheel of gedeeltelijk in de schaduw of zonnig.

Ben je sporief en avontuurlijk ingesteld ga dan een keer mee met een excursie rafting, canyoning, parapente of bergbeklimmen. In deze prachtige omgeving kun je de mooiste wandelingen maken. Rugzakje mee en heerlijk genieten van de flora en fauna van de Haute-Savoie.De camping ligt in het hart van een recreatiegebied van 50 ha aan de oever van het meer, op 3 km van het centrum van Passy. Ontdek het nabijgelegen natuurreservaat van Contamines - Montjoie, het Cirque de St - Même, de Bossons gletsjer bij Charmonix, de Pic du Morclan à Châtel, de kuuroorden van Evian en Aix les Bains, de stad Annecy, het Chateau de Menton en het dierenpark in Merlet aux Houches.

In juli en augustus zijn uw kinderen welkom op de mini club voor speelse en sportieve activiteiten. Sportieve activiteiten worden ook aan de volwassenen aangeboden, evenals vele avonden met amusement zoals spellen, thema-feesten.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Les Iles !


Boeken op Les Iles

Er zijn diverse verhuurders op camping Les Iles .
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect en Canvas Holidays. Verder verhuren Vacanceselect en Canvas Holidays op deze camping , en . Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Canvas Holidays.