Nieuwpoort

8.7
Middel
4000 m
direct
Leuke familie camping
Aan recreatieplas met veel watersport
Slechts 5 km van strand en zee
Dichtbij attractieparken Plopsa en Bellewaerde
Fietsen, wandelen, watersporten
Vlakbij de gezellige badplaats Nieuwpoort
Boulevard met winkels, terrassen en restaurants
Overdekte zwemparadijs Plopsaqua bij Plopsaland de Panne!

Boeken op camping Nieuwpoort? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Nieuwpoort, Noordzeekust

Op zoek naar een fijne camping in West Vlaanderen, België? Op Kompas camping Nieuwpoort (BestCamp) combineer je je kampeervakantie in een luxe stacaravan met zon, zee, strand en watersport of een bezoek aan de historische stadjes Veurne en Ieper. De luxe mobilehomes bevinden zich op slechts 5 kilometer van het strand en de zee. Verder ligt deze camping aan een grote recreatieplas. Hier kun je zeilen, vissen, zwemmen of gewoon relaxen. Camping Nieuwpoort ligt op een apart gedeelte van Kompas Camping Nieuwpoort, een prachtige ANWB viersterrencamping. De camping ligt direct aan de grote recreatieplas De IJzermonding, waar je kunt zeilen, vissen, kajakken en/of surfen.

Een dagje er op uit? Plopsaland in De Panne ligt op slechts 17,5 km en Bellewaerde in Ieper is ook een bezoek waard.
Nieuwpoort zelf heeft een leuke boulevard met mooie jachthaven en is een badplaats waar je graag veblijft.

Op het park zijn meerdere faciliteiten aanwezig, zoals een winkel, een bar en een restaurant. Daarnaast vind je op het het park uitgebreide sport- en speelterreinen (binnen en buiten) en natuurlijk het verwarmde buitenzwembad met glijbaan. De dierenwei met hertjes in natuurlijk erg in trek bij de allerkleinsten kampeerders.

Naast lekker lui zijn en genieten van alle activiteiten die camping Nieuwpoort biedt kun je ook lekker wandelen, fietsen of kiezen voor één van de vele watersporten op de recreatieplas naast de camping of op zee. BestCamp plaatste onlangs nieuwe stacaravans op camping Nieuwpoort.

Met veel succes introduceerde Plopsaland De Panne het overdekte zwemparadijs Plopsaqua! Een vakantie op Kustpark Nieuwpoort is perfect te combineren met een bezoek aan Plopsaqua én Plopsaland de Panne. --

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Nieuwpoort!


Boeken op Nieuwpoort

Vacanceselect verhuurt op camping Nieuwpoort stacaravans, mobilehomes (stacaravan 2 slk. en 3 slk. 4 pers., 6 pers.).