Kleinschalige camping niet ver van zee
Stranden van Cannes vlakbij
Buitenzwembad
Hoogseizoen animatie
1,3 km

Boeken op camping Parc Bellevue? Kies hier verblijf en organisatie:Over camping Parc Bellevue, Provence-Alpes-Côte d'Azur

3-Sterren Camping Bellevue ligt in de wijk La Bocca, een wijk met veel winkels en vertier. Het centrum van Cannes met de beroemde Croisette vind je op ca. 5 km, de stranden op 1500 m. Vanuit de camping zit je zo in het achterland van Zuid Frankrijk met tal van pittoreske dorpjes, mooie landschappen en een rijke historie.

Camping Parc Bellevue ligt op een 5 hectar groot terrein. Op de camping vind je een 40 meter groot zwembad, een restaurant met gezellige bar. In het hoogseizoen worden gezellige muzikale avonden georganiseerd. Het animatieteam zorgt voor leuke activiteiten tijdens het hoogseizoen.

Optimaal vakantie vieren in het mondaine Cannes, dat kan op deze gunstig geprijsde gezinscamping. Keuze genoeg tijdens uw vakantie: lekker ontspannen aan het strand of in het zwembad. Flaneren in Cannes of het prachtige achterland ontdekken. Het kan allemaal vanuit camping Parc Bellevue. In de directe omgeving kun je veel ontdekken. In de omgeving vindt je ook diverse Provenςaalse dorpjes. Voor kinderen zijn de attractieparken Aqualand of Marinaland een ware beleving.

Wij maken de gasten erop attent dat in sommige gevallen het kan voorkomen dat je vanaf de camping de snelweg hoort.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Parc Bellevue!


Boeken op Parc Bellevue

VacanceSelect verhuurt op camping Parc Bellevue stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs