Recreatiecentrum De Vogel

Aan een groot zwemmeer
Overdekt zwembad met glijbaan
Uitgebreide animatie voor jong en oud
Familievakantiepark

Boeken op camping Recreatiecentrum De Vogel? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN


Over camping Recreatiecentrum De Vogel, Zeeland

Dit grote recreatiepark De Vogel in Zeeuws-Vlaanderen, dicht bij Terneuzen en het historische stadje Hulst, is een paradijs voor jong en oud. Het park is ruim opgezet en heeft een fantastische ligging aan het binnenmeer 'De Groot Vogel'. De kampeerplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van veel groen. Hou je van zwemmen? Dan zit je hier goed. Bij het meer is een leuk strandje met waterglijbaan. Hier kun je zwemmen, waterfietsen of een boottochtje maken. Werkt het weer niet helemaal mee, dan is er ook een overdekt zwembad met stroomversnelling, jacuzzi en een geweldige waterglijbaan van maar liefst 70 meter lang en met LED-verlichting. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad.

Ben je uitgezwommen, dan kun je op de plaza direct aan een tafeltje gaan zitten. Er worden gevarieerde maaltijden geserveerd. Zijn de kinderen uitgegeten, dan rennen ze naar de speeltuin. De Plaza is een groots opgezet indoorcentrum met een restaurant en terras boven het water. Er is ook een bar, snackbar, binnenspeeltuin, filmzaaltje en animatieruimte. Er is een goed uitgeruste supermarkt aanwezig voor de dagelijkse boodschappen. Nog even sportief bezig zijn? Je hebt hier keuze genoeg. Wordt het skelter rijden, fietsen, tennissen of voetballen?

Ontdek de omgeving van camping de Vogel in Zeeuws-Vlaanderen
Recreatiecentrum de Vogel ligt in een natuurlijke omgeving, niet ver van de Westerschelde en mooie steden als Gent, Brugge en Terneuzen. Het vestingstadje Hulst is een must voor liefhebbers van ons stedelijk erfgoed. Bovendien kun je er gezellig winkelen, lekker eten of een terrasje pakken.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Recreatiecentrum De Vogel!


Boeken op Recreatiecentrum De Vogel

VacanceSelect verhuurt op camping Recreatiecentrum De Vogel stacaravans, mobilehomes, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs