Bekijk grote foto's
Nieuw park bij strand (nog niet alle voorzieningen)
Leuke plaatsen, Knokke, Brugge en Sluis
Rust, ruimte en natuur
Gratis wifi
Strand op 350 meter
Beach houses in de duinen
Nieuw Centrumgebouw: Indoorspeelpaleis, horeca, supermarkt
Nieuw Zwembadcomplex, spraypark
350 m

Boeken op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad? Kies hier verblijf en organisatie:

Over Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantie bij de zee aan het Noordzeestrand? Het nieuw Beach Resort Nieuwvliet-Bad bij het gezellige plaatsje Nieuwvliet-Bad nodigt haar gasten van harte uit voor een heerlijke strandvakantie. De mooie witte vakantiehuizen, de Beachlodges en de luxe grote vakantievilla's wat gaat het worden? En aan het strand kan het hele gezin zich vermaken. Het brede zandstrand loopt langzaam af, dus superfijn voor de jongere kinderen.

Ook in de winter is het hier fantastisch. Wat dacht je van een flinke wandeling aan het strand en lekker uitwaaien. Geniet van een mooie dag op het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of pak de fiets en ontdek de bewogen geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen.

Nieuw Centrumgebouw
Een feest om te mogen verblijven is het nieuwe centrumgebouw op Roompot Beach Resort Nieuwvliegt-Bad. Het grote gebouw (wel 4000m² groot) heeft een indoor speelpaleis, kidsclub, teenzone, enkele horecapunten met afhaalmogelijkheden en een supermarkt. En dan misschien wel het mooist is het nieuwe zwembadcomplex met wel 3 zwembaden, glijbanen en een super leuk Spraypark voor de jongste gasten van dit vakantiepark.

Strand, zon en zee en nog meer
In de omgeving liggen diverse gezellige en charmante (bad)plaatsen. Zo liggen Sluis en Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat, op korte afstand. En even over de Belgische grens ligt de bruisende kustplaats Knokke, dat met diversiteit aan restaurants, bistro's en eethuizen een culinaire trekpleister is. Een bezoekje aan het gezellige Breskens en het historische Brugge maken jouw vakantie in Nederland compleet.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad!


Boeken op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

De volgende verblijven worden aangeboden op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad:
VacanceSelect, Suncamp en Roompot Vakanties bieden accommodatie als chalets of appartementen.