Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Nieuw park bij strand (nog niet alle voorzieningen)
Leuke plaatsen, Knokke, Brugge en Sluis
Rust, ruimte en natuur
Gratis wifi
Strand op 350 meter
Beach houses in de duinen
350 m

Boeken op camping Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, Zeeland

Ben jij op zoek naar een heerlijke vakantie bij het strand aan het Noordzeestrand? Het nieuw Beach Resort Nieuwvliet-Bad bij het gezellige plaatsje Nieuwvliet-Bad nodigt haar gasten van harte uit voor een heerlijke strandvakantie.

Geniet van een heerlijke dag op het strand, wandel door natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder of pak de fiets en ontdek de bewogen geschiedenis van West-Zeeuws-Vlaanderen.

Strand, zon en zee en nog meer
In de omgeving liggen diverse gezellige en charmante (bad)plaatsen. Zo liggen Sluis en Cadzand, twee typische Zeeuws-Vlaamse plaatsen waar de bourgondische leefstijl hoog in het vaandel staat, op korte afstand. En even over de Belgische grens ligt de bruisende kustplaats Knokke, dat met diversiteit aan restaurants, bistro's en eethuizen een culinaire trekpleister is. Een bezoekje aan het gezellige Breskens en het historische Brugge maken jouw vakantie in Nederland compleet.

(Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Vanaf september 2018 start men met de bouw van de centrumvoorzieningen. Tot die tijd doet Roompot er alles aan om haar gasten toch van alle gemakken te voorzien. Zo zal Koos Konijn het park twee keer per week bezoeken in de schoolvakanties, is er een broodjesservice en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 5 km rijden) en Zeebad (op circa 9 km rijden).)

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad!


Boeken op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Roompot Vakanties verhuurt op Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs