Bekijk grote foto's
Vakantiepark in bosrijke omgeving
Perfecte uitvalbasis voor MTB
Vlakbij het avonturenbos
Binnen en buitenspeeltuin met water
Ontdek Belgisch Limburg
Oplaadpunten elektrische fietsen en auto's
Restaurant op het park
Nationaal Park Bosland ontdekken

Boeken op Roompot Park Eksel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Roompot Park Eksel, Belgisch Limburg

Heb jij ook zin in een weekje vakantie in een mooie groene omgeving? Roompot Park Eksel is een kleinschalig nieuw vakantiepark in Belgische Limburg. Hier kun je eindeloze wandelingen en fietstochten maken. Het bos strekt zicht uit over de Belgische gemeenten Pelt, Lommel, Peer en Hechtel.

Limburg is namelijk dé fietsprovincie van Vlaanderen met maar liefst 2.000 km aan fietspaden
Fiets of wandel door het uitgebreide bos, langs duinen en water. Mountainbikers kunnen zich in het zweet trappen op de uitdagende, onverharde mountainbikepaden. Kinderen vinden het vast leuk om klimbossen te bezoeken. Je kunt in Nationaal Park Bosland zelfs fietsen tussen de boomtoppen. Een bijzondere ervaring! En ben je in deze regio onderweg dan moet je zeker even stoppen voor een lokaal hapje en drankje. Je kunt de omgeving natuurlijk ook verkennen met je elektrische fiets. Na een ritje laad je de fiets op bij het oplaadpunt op het park. Kom je met je elektrische auto? Geen probleem! Ook de auto kun je opladen op het park.

Volop voorzieningen op Roompot Park Eskel
De omgeving is prachtig, maar ook op Roompot Park Eksel hoef je je geen moment te vervelen. Sla een balletje op de padelbaan of laat de kinderen lekker ravotten in de binnen- en buitenspeeltuin. De boodschappen voor het avondeten kunnen worden gedaan in de kleine supermarkt. Zin om jezelf eens goed te laten verwennen? Kom dan gezellig langs in het restaurant of geniet van het zonnetje op het terras.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot Park Eksel!


Boeken op Roompot Park Eksel

Roompot Vakanties verhuurt op Roompot Park Eksel chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs