Bekijk grote foto's
Luxe vakantiehuis aan Veerse Meer
Binnenbad, supermarkt op park
Watersport op het Veerse Meer
Fietsen, wandelen
Yerseke oesters eten
Goes, Vlissingen en Middelburg
Deltapark Neeltje Jans
Heel het jaar door vakantie

Boeken op Roompot Park Veerse Kreek? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Roompot Park Veerse Kreek, Zeeland

Kom volop genieten van een luxe vakantie aan het Veerse Meer. Roompot Park Veerse Kreek ligt bij het kleine Zeeuwse dorp Wolphaarsdijk. De ligging op korte afstand van de jachthaven en het Veerse Meer maakt dit een toplocatie. Zuid-Beveland is Zeeland op haar best. Zon, zee, strand en heerlijke fiets- en wandeltochten. Verder kun je hier volop watersporten. Gooi je surfplank in het water of huur een bootje. Op het park zelf zal ook een zwembad zijn. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkt op het park.

Een luxe vakantiehuis aan het Veerse Meer
Op het park staan diverse luxe vrijstaande villa's geschikt voor 4-8 personen. Veel van de huisjes hebben uitzicht op het water en sommige liggen zelfs aan het water. Ook kun je je trouwe viervoeter meenemen, want er zijn ook diverse huisjes geschikt voor een vakantie met hond.
Op het park is een binnenbad waar je heerlijk kunt zwemmen en spelen en spetteren.

Alles is hier aanwezig voor een veelzijdige vakantie in Nederland
Niet alleen het Veerse Meer waar je kunt zeilen, surfen en zwemmen, maar ook de Zeeuwse gastvrijheid. Ontdek het Veerse Meer en het afwisselende landschap. Fiets langs de groene oevers. Proef de prettige sfeer in de pittoreske Zeeuwse dorpjes. Verder kun je helemaal je hoofd helemaal leeg maken tijdens een lange wandeling langs de uitgestrekte stranden bij Domburg en Zoutelande en het bos- en duingebied de Manteling. En thuis geniet je van de mooie zonsondergang vanaf je terras.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Roompot Park Veerse Kreek!


Boeken op Roompot Park Veerse Kreek

Roompot Vakanties verhuurt op Roompot Park Veerse Kreek chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs