Gezinscamping westkust Corsica
Buitenbad met glijbaan
Grote fitnessruimte
Restaurant, bar
2 km

Boeken op camping Sagone? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Sagone, Corsica

Viersterrencamping Sagone Resort is perfect gelegen tussen Ajaccio en Porto aan de westkust van Corsica. Deze mooie camping ligt op 2 km van het mooie strand en het kleine centrum van Sagone. Rust en ruimte overheersen op deze camping.

Fijne gezinscamping met zwembad en gezellige restaurant op Corsica
Een gezellige familiecamping waar de kinderen met veel plezier spelen in een van de zwembaden, terwijl jij ze goed in de gaten kunt houden vanaf jouw tafel in het restaurant. Verder wordt een van de zwembaden overdekt in het najaar/voorjaar. Eén keer in de week kun je een gratis een proefduik nemen in het zwembad. De kleintjes kiezen misschien liever voor een tochtje op de rug van een ezel rond het meer Creno.

Het is de ideale plek om de ongerepte, beschermde natuur van dit deel van het eiland te verkennen. Je wordt verliefd op Zuid-Corsica, dankzij het brede scala aan mogelijkheden, van grasvoetbalvelden, zandvelden voor strandsporten, een 4-kilometer fitnessparcours in een olijfgaard, tot een heus fitnesscentrum met 23 cardiotoestellen. Je vindt het allemaal op deze camping.

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Sagone!


Boeken op Sagone

Vacanceselect verhuurt op camping Sagone stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs