Kleinschalig glampingpark in Noord-Brabant
Fijn zwembad, peuterbadje
Kindvriendelijke activiteiten hoogseizoen
Wandelen, fietsen, natuurgebied de Maashorst
Lodgetenten
Restaurant met gezellig terras
Rondvaart op de Binnendieze Den Bosch
De Efteling bezoeken

Boeken op camping Sandberghe? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)
 CHALET/HUISJE/APPT

Over camping Sandberghe, Noord-Brabant

Brabant vakantieland, lekker niet ver van huis een glampingvakantie? Dat kan op het kleinschalige vakantiepark Sandberghe in Noord-Brabant bij Uden. Jonge gezinnen zullen zich hier volop vermaken. Vanaf jouw glamptent loop je zo de Bedafse Bergen in. Een prachtig bosgebied met duinen. Dichter bij de natuur kun je echt niet komen.

Luxe lodges bij vakantiepark Sandberghe in Uden
Een glampingvakantie op een kindvriendelijk park. Kamperen maar dan wel héél luxe. Verder is het natuurlijk heel leuk om wakker te worden in je avontuurlijke vakantietent en dan met je vriendjes afspreken om de dieren te gaan knuffelen bij de kinderboerderij en daarna lekker in zwembad plonsen. Of misschien wel lekker klimmen in de speeltuin?
En de ouders kunnen natuurlijk ook even afkoelen maar ook lekker Zen worden tijdens een van de Yoga-lessen.

Brabantse gezelligheid en gastvrijheid op Sandberghe
Het buitenbad is lekker verwarmd en voor de jongste bezoekers is er een peuterbad. Tijdens het hoogseizoen is er een leuk animatieteam voor de jongste bezoekers van Sandberghe. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, van lampionnenoptocht tot leren koken. De nieuwe speeltuin ligt er prachtig bij. Lekker klimmen en klauteren en glijden van de glijbaan of een zandkasteel in het zand bouwen. Ook kun je lekker aan een touw zwieren vanaf de Bedafse Bergen. En na een dag lekker actief bezig zijn heb je vast trek. In 't Bospaviljoen kun je genieten van een lekkere maaltijd. Het gezellige terras ligt er uitnodigend bij. Geniet van een glaasje en een lekker bitterbal en de vakantie kan niet meer stuk.

De Maashorst, volop natuur
Vakantiepark Sandberghe ligt in een uitloper van De Maashorst. Je loopt vanuit het park dan ook meteen dit prachtige natuurgebied in. Natuurgebied De Maashorst ligt in de gemeenten Bernheze, Landerd, Oss en Uden en met 3.500 hectare aan pure natuurpracht is het een echte uitdaging om te ontdekken. Met een beetje geluk vind je zelf sporen van de rijke historie van dit gebied: van zwerfkeien tot werktuigen van jagers uit de steentijd! Verder vind je tussen Tilburg, Eindhoven en Den Bosch 'het Groene Woud', ook zo'n natuurgebied met een diversiteit aan landschappen en leuke steden. Neem je wandelschoenen mee, of fiets een van de uitgebreid fietsroutes. Verder zijn de steden Den Bosch en Eindhoven leuk om te bezoeken voor een dagje shoppen.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Sandberghe!


Boeken op Sandberghe

Camping Sandberghe verhuurt lodgetenten met sanitair, chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs