Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Camping in Twente
Fijn buitenbad met glijbaan
Speeltuin met diverse toestellen
Animatie de Eendenclub
All Weather Sportveld/Tennisbaan
Terras, snackbar, receptie
Gratis WIFI
Vakantiehuizen en camping

Boeken op camping Vakantiecentrum 't Schuttenbelt? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Vakantiecentrum 't Schuttenbelt, Overijssel

Op dit vakantiepark 't Schuttenbelt, in Twente, voel je je helemaal thuis. Of je nu een familieweekend in één van de groepsaccommodaties verblijft, drie weken op de camping staat of een weekje in één van de luxe lodges logeert, op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt beleef je sowieso een fijne vakantie in Nederland.

Vakantie in Twente
Geniet van je verblijf op dit park en van alle voorzieningen die het allemaal nog gezelliger en comfortabeler maken. Het buitenzwembad met glijbaan is geliefd bij de kinderen geeft op warme dagen heerlijk verkoeling. Tijdens de schoolvakanties is het professionele animatieteam van De Eendenclub aanwezig op het park. Tijdens het hoogseizoen is het daardoor heel gezellig op dit gezinspark en kinderen willen eigenlijk niet meer naar huis.

Wat gaat het worden? Een luie vakantie of toch maar wat actie?
Je kunt zelf kiezen hoe je je vakantie invult, wordt het een ontspannen vakantie waarbij je geniet van de groene omgeving of toch een actieve vakantie. De twentse omgeving biedt rust en ruimte maar ook leuke activiteiten. In de omgeving kun je volop mooie wandel- en fietstochten maken. Geniet van het afwisselende landschap van bossen, weilanden en rivieren. Voor de echte natuurliefhebber is De Holterberg (met nieuw natuurmuseum) een geweldige plek om naar toe te gaan. Het wordt gezien als een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

In de directe omgeving van Enter kun je diverse boerenbedrijven bezoeken waar je kunt proeven en genieten van de heerlijke traditionele Twentse streekproducten. Verder kun je Kasteel Twickel bezoeken, een dagje naar het historische plaatsje Ootmarsum met een uniek openluchtmuseum of naar de Paardenmarkt in Enter gaan, boerengolf spelen, er met een huifkar op uit trekken, paardrijden, zelf aardbeien plukken, zwemmen, klootschieten, vissen, kanoën en varen met de historische Enterse Zomp op de Regge en vissen. Het bekende ‘Avonturenpark Hellendoorn‘ is binnen 20 minuten te bereiken. Twente heeft zoveel te bieden dat een week vakantie veel te kort gaat worden.....

Mocht je je hond mee willen nemen, geen probleem want in de Lodge Mikah zijn huisdieren toegestaan en kun je samen met je trouwe vriend de hond vakantie vieren in Twente.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Vakantiecentrum 't Schuttenbelt!


Boeken op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Camping Vakantiecentrum 't Schuttenbelt verhuurt chalets,bungalows of appartementen, kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs