2019: zwemmen in nieuwe zwembaden, glijden van spectaculaire glijbanen

 21 Maart 2019   Virginie

Ook in 2019 hebben diverse campings nieuwe en vernieuwde zwembaden en spannende glijbanen in hun aanbod. Deze vind je niet alleen op de grote campings in Italië, Spanje, Kroatië, Nederland en Frankrijk maar ook op kleine charmecampings in heel Europa. Dat betekent voor onze bezoekers een nog grotere keuze uit fijne zwembaden met veel speelplezier voor de kinderen.
Hieronder vind je het overzicht met campings waar nieuwe zwembaden en toboggans, water slides, waterglijbanen te vinden zijn.

Nieuwe zwembaden of glijbanen vind je in Kroatië op:

Camping Baska Beach op het eiland KRK
Op het meest zuidelijke deel van het eiland Krk vind je deze camping met een 1800 meter lang kiezelstrand en prachtig uitzicht op het omliggende heuvellandschap. Op deze camping wordt de afgelopen jaren hard gewerkt en zijn de voorzieningen vernieuwd en uitgebreid. Zo vind je hier vanaf 2019 een vernieuwd zwembadpark bestaande uit een relaxzwembad en een waterpark met glijbanen voor de kinderen.

Nieuw zwembad met glijbanen


Camping Mon Perin gelegen tussen Pula en Rovinj in Istrië.
Behalve de prachtige kiezelstranden zul je hier vanaf 2019 ook een prachtig nieuw zwembad vinden. Het zwembadcomplex bestaat uit drie zwembaden. Een zwembad voor volwassenen, een kinderbad en een zwembad met hydromassage voor een heerlijk relaxmoment. Ook kun je bijkomen in de Jacuzzi. Verder ligt dit waterpark in een Themapark waar je verder ook restaurants, souvenierwinkels en omkleedruimtes vindt, en kom je hier en daar een Dinosaurus tegen.

Nieuw Zwembadcomplex Mon Perin, Istrië



Nieuwe zwembaden of glijbanen vind je in Italië op:

Camping Cisano/San Vito aan het Gardameer.
Voor een meer dan 2000m² groot nieuw zwembadcomplex moet je naar de oostoever van het Gardameer rijden. Daar vind je de twee campings Cisano en San Vito welke slechts door een tunneltje gescheiden zijn. Voor zomer 2019 wordt op camping San Vito een groot nieuw zwembad gebouwd met glijbanen en een apart kinderbad. Je kunt hier heerlijk verblijven en gebruik maken van ligstoelen en parasols.

Nieuw zwembadcomplex met glijbanen en kinderbad op San Vito aan het Gardameer


Camping Rose is een kleinschalige camping aan het Lago Maggiore.
Je loopt vanaf de camping zo het strandje op naar het meer. En dit jaar wordt het nog leuker voor waterliefhebbers want je kunt nu ook afkoelen in het nieuwe zwembad. Geniet van al het water en van het berglandschap rondom.

Nieuw zwembad aan het Lago Maggiore, camping Rose


Camping Baia Blu La Tortuga op Sardinië.
Deze camping ligt in het noorden van Sardinië en direct aan het strand. De zee is hier werkelijk prachtig. Mocht je nog meer waterpret zoeken dan vind je op Baia Blu vanaf 2019 ook een nieuw waterpark met 2 zwembaden een leuk kinder spraypark en een wellness centrum. Een viersterren vakantiepark waar je volop kunt genieten en de kinderen tijd te kort komen.

Nieuw Spraypark op Baia Blu la Tortuga op Sardinië


Nieuwe zwembaden en glijbanen vind je in Nederland op:

Camping De Witte Berg in Twente.
Vakantie vieren in Nederland betekent niet dat de zon altijd schijnt. Dat is op camping de Witte Berg in Ootmarsum vanaf 2019 geen probleem. Behalve van de Twentse gastvrijheid kun je hier ook genieten van een spiksplinternieuw binnen- en buitenbad. Bij minder weer wordt het prachtige zwembad gesloten en kun je heerlijk binnen zwemmen en spelen. Voor de jongste bezoekers staan er leuke speeltoestellen in het kleuterbad.

Een nieuw binnen/buitenzwembad met kinderbad


Camping de Berenkuil in Drenthe
Op kindercamping de Berenkuil kunnen de kinderen volop spelen in de leuke grote en kleinere speeltuinen verspreid over de camping. Ook is er een binnenspeeltuin mocht het weer een beetje tegen zitten. En mocht de zon volop schijnen dan kunnen ze lekker afkoelen in het zwembad. En omdat kinderen hier op handen gedragen worden kunnen ze zich vanaf 2019 helemaal uitleven in de spiksplinternieuwe waterspeeltuin. Hier kun je met recht spreken van berenpret…

Nieuwe waterspeeltuin op camping de Berenkuil in Drenthe


Nieuwe zwembaden en glijbanen in Frankrijk vind je op:

Camping Les Gandins in de Franse Auvergne
Ben je een vakantie aan het plannen in Frankrijk. Kies dan eens voor een kleine groene camping in de Auvergne. Camping Les Gandins is een heus landgoed Landgoed met gîtes, gastenkamers, chalets en een mini glampingcamping. En om het geheel nog aantrekkelijker te maken is er vanaf 2019 een mooi zwembad. Dit zwembad ligt vanaf april 2019 klaar voor haar grote en kleinere gasten.

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe Zwembad op camping Les Gandins


En het resultaat mag er zijn, een nieuw zwembad met leuk terras op camping Les Gandins, dat wordt genieten.
Nieuw zwembad camping Les Gandins


Domaine des Lilas ook in de Franse Auvergne
De Familie Best heeft in de Auvergne een fijn kindvriendelijk glampingdomein. De dames hier weten dat een vakantie in het zonnige Frankrijk nog leuker wordt met een fijn zwembad. Na maanden hard werken is het zwembad bijna klaar en kan er deze zomer weer volop gespeeld en gezwommen worden. Laat de zon maar volop schijnen want afkoelen is op Domaine des Lilas een makkie.

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe zwembad op camping Domaine des Lilas


Nieuw zwembad op Domaine des Lilas, het resultaat mag er zijn


Camping Le Petit Mont Perroux in de Bourgogne
is een minicamping in de Morvan met leuke Pipowagens, een luxe vakantiewoning en safaritenten. En paardenliefhebbers kunnen hier volop hun hart ophalen. Vanaf begin juni 2019 kun je hier ook lekker afkoelen in een mooi zwembad.

Zwembad in aanbouw op Le Petit Mont Perroux


Goedemorgen Le Petit Mont Perroux, lekker zwemmen


Camping Californie Plage in de Languedoc
Een fijne familiecamping aan de Middellandse zee dat wordt sowieso genieten van zon, zee en strand. Maar om jouw verblijf nog leuker te maken kun je hier vanaf 2019 ook genieten in het nieuwe waterpark. Een prachtig complex met 2 buitenbaden en een verwarmd binnenbad met reuzeglijbaan. Terwijl jij een relaxmomentje neemt in de jacuzzi zullen de jongste kinderen nieuwe vriendjes maken in het leuke kleuterbad met diverse leuke speeltoestellen. Kortom een mooi aangekleed nieuw waterpark voor alle leeftijden.

Nieuw zwembadcomplex op Californie Plage in de Languedoc


Camping Domaine de la Dragonnière in de Languedoc
Een vijfsterrencamping met een prachtig groot zwembadcomplex. Dit waterpark bestaat uit wel 9 zwembaden. Verder liggen de stranden van de Middellandse Zee op slechts 5 kilometer verwijderd. Om dit waterfeest nog groter te maken zijn er vanaf 2019 nieuwe spannende glijbanen bijgeplaatst waardoor de kinderen sowieso niet meer naar huis willen.

Nieuwe spannende glijbaan op camping Domaine de la Dragonnière in de Languedoc


Camping Domaine des Ormes
Vakantie gepland in Bretagne? Waar vind je een uitgebreid overdekt golfslagbad met lazy river? Op deze fijne camping met een luxe sfeer. Een echte kasteelcamping in een mooie groene omgeving en prachtig aangelegd. Op het grote meer kun je kano varen en waterfietsen en voor de golfliefhebbers is er zelfs een 18-holes golfbaan. En om dit plaatje compleet te maken is er vanaf juli 2019 een prachtig overdekt waterpark met lazy river en golfslagbad.

Prachtig nieuw overdekt zwembadpark met lazy river en golfslagbad


Camping La Grand'Terre aan de Ardèche.
De Ardèche heeft toch al volop waterpret? Jazeker, deze camping ligt direct aan de rivier de Ardèche en vanaf het privéstrand is het genieten van alles dat voorbij komt. Centraal gelegen op camping La Grand’Terre ligt het zwembadcomplex met een verwarmd zwembad en apart kinderbadje met glijbaan. Rondom het zwembad staan ligbedden. Verder wordt dit zwembadcomplex in 2019 nog aantrekkelijker voor het hele gezin. Je vindt hier dan nieuwe glijbanen, een whirlpool en een leuke waterspeeltuin.

Volop waterpret op La Grand


Nieuwe zwembaden in Spanje vind je op:

Camping King's aan het strand van Playa de La Fosca aan de Costa Brava is dé perfecte vakantieplek voor gezinnen. En vanaf 2019 zullen de jongste bezoekers 0 tot 12 jaar volop kunnen genieten van het nieuwe kinderbad bestaande uit een waterspeeltuin en een avontuurlijk speelbad.

Waterspeeltuin en speelbad op camping King





Anderen lazen ook onze blogs over  zwemparadijszwembadzwemparkwaterparkwellness2019nieuwsnieuwtips