Actieve kampeervakantie op kindvriendelijke campings?

 11 Augustus 2018   Huurtent

Kindvriendelijke campingvakantie


Ga jij volgend jaar naar de camping met kinderen of kleinkinderen? Dat zou sowieso een goed idee zijn want een camping is een heerlijke plek voor kinderen. Want, wat is er nu leuker dan buiten spelen en de hele dag plannen maken samen met nieuwe vriendjes.
Ben je op zoek naar een camping met animatie? Of nog makkelijker, zoek je een kampeer-organisatie die een compleet kampeerpakket aanbiedt voor gezinnen? Dit pakket bestaat dan natuurlijk uit kindervriendelijke accommodaties, vaak is er een zwembad. Wordt het een vakantie met peuters, dan wil je vast een kinderbad met misschien wel waterspeeltuin. En kinderen hebben beweging nodig dus een sportveld of speeltuin is ook een pré.

Wie verzorgt er een onvergetelijke vakantie op de camping voor jouw gezin?


Er zijn diverse gespecialiseerde organisaties die een eigen animatieprogramma op de door hen geselecteerde campings aanbieden. Je hebt het dan niet over de couriers die de accommodaties spic en span voor hun gast houden maar over een speciaal animatieteam, Nederlands sprekend (of Engelstalig).

Deze Kids-animatieteams bestaan uit enthousiaste en goed opgeleide animatoren. Er wordt door dit team over de dag heen leuke activiteiten aangeboden. Wat dacht je van een knutselochtend, of wordt het een piratenmiddag? En dan vroeg in de avond lekker swingen bij de minidisco. Of wordt het kiezen en ga je naar de leuke zing- en dans- theater-avond?

Goed nu weet je hoe jouw vakantielijstje er het volgend jaar uitziet: het wordt een camping waar kinderen welkom zijn en waar de kampeerorganisatie leuke activiteiten verzorgt.

Welke organisaties bieden de meest kindvriendelijke campingvakanties aan?

Eurocamp

Eurocamp weet als geen ander dat het belangrijk is dat kinderen de ruimte hebben en graag willen bewegen, vriendjes maken en nieuwe dingen ontdekken. Op 9 campings zijn er dan ook kinderclubs voor alle leeftijden (wat dacht je van het Mini Fun Station).

En niet onbelangrijk dit wordt door Eurocamp gratis aangeboden. Alleen zo kunnen zowel peuters als tieners volop genieten van hun kampeervakantie. Het programma is aantrekkelijk voor alle leeftijden. Verder heeft Eurocamp juist voor de hele jonge gezinnen zo’n 90 peutervriendelijke campings (Little Eurocampers) geselecteerd, hier kun je ook (om extra bagage te voorkomen) baby- en kinderattributen ( €) voor jouw vakantie reserveren. Heerlijk toch wanneer jouw kinderstoel en campingbedje al klaarstaan?
Kortom jonge gezinnen kiezen voor Eurocamp omdat:
-Er meer dan 90 kindvriendelijke campings zijn geselecteerd.
-Er op 9 campings kinderclubs worden aangeboden voor diverse leeftijdsgroepen
-Je zelf je vertrek- en aankomst dag kunt bepalen.
-En voor mooi weer kan Eurocamp niet zorgen wel dat jij op de zonnigste camping terecht kunt.

Eurocamp weet wat kindvriendelijk isCanvas Holidays

Speciaal voor het hele gezelschap organiseert Canvas Holidays het FamilyExtra programma. Dit kindvriendelijke programma is beschikbaar op vijf campings en is geschikt voor diverse leeftijden. Met diverse activiteiten als 'fast and the furious' watersporten en knutselen is er voor jong en oud iets te doen. En weet je wat het nog leuker maakt? Het is gratis!
Camping La Sirène, Domaine des Ormes, La Croix du Vieux Pont*, La Palombière, Les Alicourts Resorts

FamilyExtra Programma van Canvas Holidays


Al Fresco

Goed nieuws voor alle gezinnen die hun vakantie plannen bij Al Fresco! Speciaal voor klanten van Al Fresco Holidays zijn er op een selectie van kindvriendelijke campings in Europa de Al Fresco Kinderclubs.

Jouw kinderen gaan genieten van de spetterende activiteiten in de kinderclubs. Doordat Al Fresco een zusterbedrijf is van Eurocamp zijn er nog meer mogelijkheden bijgekomen. Er worden nu op wel 14 campings leuke activiteiten aangeboden.

De Al Fresco Holidays kinderclubs maken van jouw kindvriendelijke kampeervakantie een feest. Er zijn kinderclubs met activiteiten en spelletjes voor alle leeftijden. Al de Kids Club begeleiders zijn goed getraind, gescreend en hebben een EHBO-certificaat. Jouw kinderen zijn dus altijd in goede handen!

Kortom keuze genoeg om van jouw kampeervakantie een kindvriendelijke beleving te maken.
Anderen lazen ook onze blogs over  babybelevingEurocampAl FrescoCanvas Holidayskinderenkindvriendelijkanimatieorganisatiespampingvakantie boekentips