Betaalbaar genieten dat wordt budgetglampen

 15 Februari 2021   Huurtent

Een fijne kampeervakantie in Nederland, Duitsland of wordt het een vakantie op het platteland van Frankrijk? In deze vakantieperiode is het vooral belangrijk dat je even kunt genieten met je gezin en wanneer dit kan in een mooi groen gebied met volop ruimte dan is de keuze al snel gemaakt met de goede filters op huurtent.nl.

Betaalbare kindvriendelijke kampeervakantie in Nederland en België

Kijk je naar je budget en wil je het betaalbaar houden dan kun je natuurlijk kiezen voor wat meer basic glampen in een Bell Tent zoals Geardropper aanbiedt in Nederland en België.

Basic Glampen met Geardropper in een Belltent


Zij bieden betaalbare kindvriendelijke kampeervakanties maar dan wel met het echte back to basic kampeergevoel. De campings zijn kleinschalig en groen ingericht. Je kunt kiezen tussen een autovrije camping in Drenthe, een camping bij zee, in de Ardennen, in Gelderland of een camping met een aantrekkelijke Bistro in Brabant. En voor de kinderen is er volop ruimte. Op sommige campings worden er tijdens de vakanties leuke activiteiten aangeboden. De Bell Tenten van Geardropper staan klaar op de camping, zijn gezellig ingericht en hebben 2 slaapcabines. Verder heb je een basic inventaris voor 5 personen.

Betaalbaar glampen in Duitsland en Frankrijk

Wordt het toch wat verder de grens over, kies dan voor Budget Glamping in Duitsland en Frankrijk. Deze jonge Nederlandse organisatie heeft voor hun gasten mooie De Waard safaritenten comfortabel ingericht met een goede keukenuitrusting en je slaapt in echte bedden. Voor de ouders is er een tweepersoonsbed en voor de kinderen staan er 3 aparte bedden.

Safaritent van Budget Glamping


Het sanitair vind je niet in de safaritent zelf maar uiteraard wel op de camping. De campings zijn niet voor niets geselecteerd op goed en modern sanitair. Verder zijn de campings kleinschalig, hebben allemaal een leuk zwembad en de omgeving vraagt erom om ontdekt te worden. Nieuw voor 2021 is de safaritent met privé sanitair naast de tent op camping Borken am See. Heerlijk toch om hier de dag te beginnen op het fijne terras van jouw eigen glamptent die ook nog eens betaalbaar was.Anderen lazen ook onze blogs over  budgetglampinggroene campingskindercampingkinderenkindvriendelijkkleine campingsNederlandNederlandse kustNoord-BrabantDrentheArdenne