Camping La Torre del Sol: kamperen onder de zon in Spanje

 4 Januari 2017   Huurtent

Zin in de zon, bezoek dan zeker camping La Torre del Sol. Een subtropisch paradijs direct aan de Spaanse Costa Dorada bij het plaatsje Mont Roig Del Camp.

Midden in het groen met een mooi eigen zandstrand ligt deze topcamping. Luxe kun je zeker wel zeggen. Geniet van een relax moment in de met zeewater gevulde jacuzzi. Intussen zullen de kinderen zich geen moment vervelen want de zwembaden zijn geopend vanaf half maart en er is een uitgebreid animatieprogramma. Ook is er een heus pirateneiland voor de jongste kinderen. Een fantasierijk waterspeeleiland met waterrivier, spelletjes en dat alles omringd door tropische palmbomen.


Zwembad Torre Del Sol


Gelegen aan de Gouden kust, met haar goudgele stranden, is deze mooie strandcamping heel geliefd bij onze bezoekers. Gelukkig kun je hier op deze prachtige Spaanse camping diverse luxe accommodaties bij verschillende reisorganisaties boeken. Luxe ingerichte huurtenten maar ook glamping-accommodaties zoals de luxe lodgetenten met sanitair van Selectcamp. Eurocamp verhuurt op camping La Torre del Sol compleet ingerichte stacaravans met terras. Dus keuze genoeg voor een luxe campingvakantie onder de zon.

Op camping La Torre del Sol worden camping Holidays met recht holidays in the Sun genoemd. Ook een bezoek aan het Porta Ventura is voor de kids geen straf. Dit grootste themapark van Spanje ligt op korte afstand van La Torre del Sol. Een dag flanneren in Salou of een dagtrip naar Barcelona zijn zeker aan te te bevelen.




Anderen lazen ook onze blogs over  camping onder de zonglampinghuurtentenSpanjeCosta Doradacampingkamperenkinderen