Camping Le Pianacce in Toscane, een échte glampingcamping!

 24 Februari 2017   Virginie

Wanneer ik terugdenk aan onze vakanties in Toscane is het eerste beeld een mooi heuvellandschap met cipressen, zonnebloemen en olijfbomen. Verder vakantiedagen die gevuld zijn met zonneschijn, warmte en heerlijk eten. Maar ook de herinneringen aan de vele campings die wij in Toscane bezocht hebben. Een van die campings is Le Pianacce in Castagneto Carducci. Een échte terrassencamping, dus bereid jezelf voor op flinke wandelingen naar boven. In de periode dat wij hier verbleven stonden er nog géén safaritenten. Maar ik kan je vertellen de tijden veranderen en zo ook op camping Le Pianacce.

Want zoek je een safaritent of lodgetent in Toscane? Dan heb je op camping Le Pianacce een héle grote keuze.

Van safaritentent zonder sanitair tot Glossy lodgetent met eigen badkamer en adembenemend uitzicht! Op camping Le Pianacce heb je glampingkeuze in overvloed.


Glossy Tent op Pianacce


Safaritent XXL

Uit ervaring weet het management op Le Pianacce dat jonge gezinnen tegenwoordig ook uit meer dan 4 bestaan (samengestelde gezinnen). Dus ook voor grote gezinnen vind je hier een glamping-accommodatie wat dacht je van de safaritent/lodgetent met sanitair XXL? Dit is een Lodgetent die geschikt is voor 9 personen met veel privacy en een echte Privé jacuzzi voor 4 personen. Bovendien kan de Master Chef van de familie zich helemaal uitleven op de professionele gas-BBQ .

Glamping op Le Pianacce


De Glossy-Tent

De Glossy Tent ligt ook wat hoger maar je hebt daardoor dan ook een fantastisch uitzicht, vanaf het ruime houten terras, over de omliggende heuvels. De safaritent is geschikt voor 5 personen en is zeer smaakvol ingericht. Een compleet uitgeruste keuken met magnetron, waterkoker en fijne barbecue. Voor de avonden is er zelfs een LCD TV.

De Glam-Tent

Verder wordt er ook gedacht aan jonge stellen, misschien wel op de fiets vanuit Nederland? De GlamTent is een soort hotelkamer, heerlijk bed, fijn terras, grote koelkast en waterkoker en verder maak je gebruik van alle voorzieningen zoals het mooie sanitair en het fijne restaurant op de camping. Heerlijk voor een relaxvakantie maar ook wanneer je op doortocht bent.

GlamTent Pianacce


Safaritent Glenya

Centraal op de camping, niet ver van het zwembadcomplex, restaurant en sanitair, liggen de echte safaritenten. Tent Glenya is compleet ingericht met echte bedden, complete keuken met magnetronoven, een fijn houten terras, LCD TV en barbecue. Weliswaar zonder eigen sanitair maar wel het sanitair op korte afstand van de tent.
En dan heb je nog de keuze over diverse andere modellen van Charmetent tot Glamourtent op Le Pianacce heb je keuze genoeg. Kies snel zodat het geen keuzestress wordt en geniet van jouw glampingvoorpret.







Anderen lazen ook onze blogs over  2017accommodatieGlamLodgeglampingglampingdorpenhuurtentenlodgetentsafaritentsamengesteld gezinItaliëToscanecamping