De 9 leukste glamping cadeaus voor geslaagden

 16 Mei 2019   Typisch Fem

Handige Gadgets voor een fijne vakantie


Na weken zwoegen in die gym- of studiezaal zijn de meeste examens weer voorbij. Nu het voor je kind, kleinkind, neefje, nichtje of oppas bijna zover is dat al die uren boven de studieboeken worden beloond met een diploma, is het voor jou de hoogste tijd om hét perfecte cadeau voor hem of haar te scoren! Hoe leuk zou het zijn om iets te geven dat meteen bruikbaar is? Tijdens de komende campingvakantie naar Renesse of Spanje met vrienden bijvoorbeeld?

Ook voor vaders, jarigen, zorgzame buren en lieve vrienden
En dan hebben we ook nog Vaderdag, het kind dat overgaat naar de volgende klas, het jarige familielid en de jubilerende collega. En hoe denk je dat de buurman reageert als je aan komt zetten met een origineel bedankje voor het verzorgen van de planten in jullie vakantie? Of je gezakte puber als hij een (troost)cadeautje van je krijgt? Precies. Er is altijd iemand die je blij kunt maken met deze 9 allerleukste glamping cadeautjes!

De 9 leukste glamping gadgets

1 Tent Finder
Een apparaatje waarmee je zelfs in beschonken toestand je caravan of tent terugvindt. Het bestaat! De zogenaamde Tent Finder, die te koop is op bol.com, bestaat uit een schijf met lichtjes, die je in je tent plaatst. Er hoort een afstandsbediening bij, die je gebruikt na afloop van het feestje. Eén druk op de knop en voilà, je tent is overduidelijk zichtbaar. Een godsgeschenk voor menig festivalganger, nachtbraker, clubbezoeker en vergeetachtige kampeerder.

2 Powerbank op zonne-energie
Geen stopcontact in de buurt en je telefoon leeg? Een powerbank doet al jaren de truc. Totdat deze zelf ook leeg is natuurlijk, dan houdt het op. Voor gameverslaafden en Insta-addicts is er nu dé ideale gadget: de powerbank die zichzelf oplaadt door met zonnecellen het zonlicht om te zetten in energie. Hoe handig.

3 Meeneem ventilator of portable airco
Ventilatoren zijn er in alle soorten en maten. Dus ook in meeneemvariant voor mee op vakantie. Kijk, zo’n fris windje is toch lekker als het veertig graden is aan de costa. En je laadt deze dingen tegenwoordig gewoon op door ze in de zon te zetten of een nachtje aan je laptop te hangen. Een ventilator op zonne-energie of met USB-aansluiting? Even googlen en je vindt ze in alle prijsklassen. Wil je het echt professioneel aanpakken en heb je een aardig budget? Dan is een portable airco misschien ook een idee.

4 Wijnstop en lichtje in één
Je kent ’t wel. Je bent aan het kletsen of luieren en al tastend naar je wijntje dat ergens naast je moet staan, constateer je dat het ineens wel erg donker is geworden. Een wijnstop met ingebouwd lampje biedt uitkomst. Je ziet de fles weer staan, evenals de weg terug naar de caravan en de letters op de bladzijden van je boek. Van elke fles wijn maak je in een handomdraai gezellige sfeerverlichting én die halve fles chardonnay blijft langer goed. Win-win noemen we dat. Je koopt de wijnstoppers met ledverlichting in webshops als Fonq en Bol.

5 Oprolbare en ophangbare toilettas
Deze bestaat al een tijdje, maar dat maakt zo’n opbergzak met spiegeltje op hoogte er niet minder handig om. Drie tegen één dat vooral de vrouwen zo’n oprolbare toilettas op vakantie enorm waarderen.

Handig zo


6 Waterfles met kraanwaterfilter
Loodzware sixpacks met anderhalveliterflessen water sjouwen van de campingwinkel naar je chalet is niet meer nodig. Dankzij de lifestraw, een speciale waterfles die kraanwater filtert, kun je het water overal drinken! Ook in Spanje, Italië en Zuid-Frankrijk dus. Dat wordt rennen naar Decathlon.

7 E-reader
Maakt het gesleep met zware boeken in je koffer overbodig. En lezen op een badhanddoek of ligbed op het strand een stuk relaxter. Pak ‘m beet 100 boeken downloaden, in de tas met die dunne reader en klaar ben je.

Géén gesleep met zware boeken, pak je E-reader in


8 Draagbare speaker
Goede muziek is een must. Niet alleen thuis, maar ook in de stacaravan, op de veranda, aan het zwembad en op het strand. Afhankelijk van je budget, kies je voor een speaker van een paar tientjes of een kwalitatievere variant met een groter bedrag op het prijskaartje.

Draagbare speaker, altijd handig voor onderweg


9 GoPro actiecamera
Goed. Het is even een investering maar dan heb je ook een verrassing waar je u tegen zegt. Met een GoPro maak je de vetste actiefoto’s en gaafste filmpjes. Een supercadeau voor iedereen die een kick krijgt van extreme sports. Ook bij watersporten is een waterdichte camera uiteraard handig. En van de winter? Dan gaat hij lekker mee op wintersport.

De GoPro actiecamera voor leuke actiefoto
Anderen lazen ook onze blogs over  tipsbelevingcampingwinkelduurzaaminternetkadoonieuwnieuwsonlinekamperenkindvriendelijkkinderenvakantievoorbereidingvoorpretgadgets