De Beekse Bergen, wordt wakker tussen de dieren!

 23 April 2018   Valérie

Neushoorns op het Resort

Zie je het al voor je? Op je plaatsje voor je tent genieten van de volle maan, met op de achtergrond een paar struisvogels in je tuin? Oh en daarnaast zie je ook nog neushoorns achter elkaar aan hobbelen? Heerlijk beeld toch? En nee hiervoor hoef je niet helemaal naar Afrika af te reizen. Gisteren heeft de Beekse Bergen namelijk haar nieuwe Safari Resort geopend waarin je safaritenten of lodges kunt huren met uitzicht op de wilde dieren! Hoe tof is dat? Wil je toch wat veiliger zitten, dan hebben ze ook nog 2 luxe boomhutten waar je heerlijk kunt wakker worden met de fluitende vogels en een gaaf uitzicht over de safarivlaktes.

Op bezoek


Op een van de eerste zonnige dagen van april hebben wij al een kijkje mogen nemen op het Safari Resort. Een beetje zenuwachtig liepen we de bus uit op zoek naar de neushoorns, struisvogels, zebra’s en leeuwen. Dichter aangekomen bij de safaritenten die achterin staan, blijkt het toch veilig. De dieren staan achter een ingegraven stenen muur met daarom een goed hekwerk. Doordat dit wel echt diep ingegraven is, zie je deze niet vanaf je accommodatie. Hier is over nagedacht! Opgelucht bekijken we de safaritenten Plus 8 personen die van alle gemakken voorzien zijn. Dit gaat absoluut in de smaak vallen bij de Glampingganger. Een heerlijke lounge, leuke bedstee voor de kinderen en een volledige badkamer en keuken. On top of all heb je ook nog eens uitzicht over minstens een van de savannes met wilde dieren.

Voor de Glampingganger die eigenlijk toch liever in een huisje zit, heeft het Resort het perfecte antwoord. De luxe lodges op het resort zijn allemaal handgeschilderd en zowel het interieur als het exterieur is gebaseerd op vier stammen uit Afrika. Dit betekent dus dat elk huisje anders is van buiten, en er 4 verschillende interieurs beschikbaar zijn. Laat jij je verrassen?
Uitzicht over de verstopte Leeuwen


Op het resort zijn 4 verschillende savannes; één met onder andere Neushoorns en Struisvogels, één met onder andere Giraffen en Zebra's, én 2 kleinere savannes met elk een aantal Leeuwen! Als je een accommodatie op het resort boekt heb je sowieso uitzicht over één van deze savannes. Bij een boeking op het resort krijg je ook direct een AttractiePas, deze geeft je toegang tot alle parken van Libéma. Hiermee kan je dus de rest van het park ontdekken, speelland, en nog een heel aantal andere parken in Nederland. Als je dus even helemaal klaar bent met de dieren kan je ook nog een dagje naar het Sportiom in Den Bosch om te schaatsen of te zwemmen.

Durven jullie het nieuwe Resort al aan?

Uitzicht over het safaripark vanuit de Boomhutten
Anderen lazen ook onze blogs over  2018nieuwNoord-BrabantBeekse Bergensafaritent