Duinrell-nieuws: Indoor Kids Waterpark Playa, de Triton, nieuwe Duingalows.

 8 Juli 2017   Huurtent

Duinrell een vakantiepark en attractiepark, een familiebedrijf met hart en ziel in Zuid-Holland. Hier kun je een heerlijke familievakantie of een dagje weg doorbrengen.

Op vakantiepark Duinrell kun je kiezen uit mooie accommodaties, maak een keuze uit de diverse typen Duingalows. Dit jaar zijn er 41 nieuwe Premium Plus Duingalows bijgekomen in het grote aanbod vakantiehuizen. Deze Duingalows liggen midden in het bos en bij een boeking krijg je gratis WIFI voor 5 personen. Boek je een Premium Plus Duingalow dan kun je 2 uur gratis gebruik maken van Het Tikibad tussen 10.00 en 14.00 uur.

Behalve de diverse nieuwe accommodaties op vakantiepark Duinrell is er op 6 juli het 1.000 m grote overdekte Kids Waterpark “Playa” geopend op het attractiepark Duinrell. Waterspeelplezier voor kinderen tot 12 jaar in het nieuwste gedeelte van het Tikibad. Glij van een van splinternieuwe glijbanen, koel lekker af onder de waterval van de Tipping Bucket. Voor gezinnen met kinderen tot 4 jaar is er zelfs in “Playa” een speciaal verwarmde waterspeeltuin .



En als dit nog niet genoeg is om snel een vakantie te boeken op vakantiepark Duinrell, er is ook een nieuwe spannende glijbaan in het Tikibad. “De Triton” is een driedubbele Cone van 163 lang, voor echte durfals en avonturiers. Je stapt in een tweepersoonsband en glijdt via 3 trechters door de glijbanen. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat het Tikibad nu totaal aan 1.3 kilometer glijbanen heeft. Dus wacht niet lang met boeken want de zomervakantie komt eraan en wie wil nu niet al deze attracties op zijn list to do zetten?




Anderen lazen ook onze blogs over  nieuwnieuwsNederlandse kustvakantieparkenvakantiekinderennajaarzwembadwaterpark