Op deze campings zie je de glampingplek

 22 Maart 2019   Typisch Fem

Weten op welke populaire camping nog plek is, is één ding. Weten welke glamping accommodaties nog vrij zijn op deze campings, is een tweede. Maar weten wáár op de camping deze accommodaties dan precies staan? Dat is weer iets totaal anders en bovendien vrij onmogelijk. Toch?

Roan heeft ons per camping laten weten welke nieuwe accommodaties er verhuurd worden en waar deze accommodaties zich bevinden. Check onderstaande lijst met pluspunten per camping en zie wat er zoal is aan glamping spots. Doe er je voordeel mee!

1 Camping Bella Italia, Gardameer, Italië

Nieuw komend seizoen zijn de lounge accommodaties op deze populaire camping aan het Gardameer. Zo zijn er dit seizoen niet alleen de stacaravans Casa Adria en Verde, maar ook de Excellent in diverse glampinggradaties. Met of zonder vaatwasser, met of zonder loungebank, it’s up to you. Wordt het glampen aan de rand van de camping, dichtbij het zwembad of juist een paar voetstappen verwijderd van het strand van het Gardameer, waar de camping direct aan ligt? Kiezen maar!

Klik hier voor de accommodatieplattegrond van ROAN op Bella Italia (2019)

Bijzonder geschikt voor wandelaars en pubers
Op Bella Italia vind je tal van faciliteiten voor alle leeftijden. Wat denk je bijvoorbeeld van een speciale discobus die jouw pubers naar de disco brengt en weer ophaalt? Je zit op 20 minuten wandelen van Peschiera del Garda, een gezellige badplaats. En geloof ons, langs het meer is dat wandelen allesbehalve een straf.

Bella Italia, lekker zwemmen en loungen aan het Gardameer




2 Camping Pra Delle Torri, Adriatische kust, Italië

Ook op Pra Della Torri hebben ze het loungen ontdekt. Zo valt ons oog direct op het nieuwe veldje aan de rand van de camping, met stacaravans Verde, Casa Adria, Casa Royal Lounge en Prestige Lounge. Al deze accommodaties staan in een autovrije zone en dat lijkt ons nou lekker rustig. Scheelt ook een hoop zorgen met kleine kinderen trouwens. En het langzaam in zee aflopende zandstrand? Dat is hartstikke dichtbij. Alleen even het paadje volgen om precies te zijn.

Klik hier voor de accommodatieplattegrond van ROAN op Pra Delle Torri (2019)

Walhalla voor zwemfanaten, actieve kinderen en golfers
Op de camping vind je verder een enorm zwemparadijs van ruim 4000 m2, professionele animatie, een golfterrein met 18 holes en een activity park. Geen idee waar je de camping nog voor af zou moeten eigenlijk.

Een zwemparadijs op Pra Delle Torri aan de Adriatische kust




3 Union Lido, Adriatische kust, Italië

Ook weer zo’n mooie, complete camping aan de Adriatische kust, direct aan het strand. De lounge accommodaties die Roan heeft hier staan, zijn de Venezia lounge stacaravans. Deze zijn geschikt voor 7 personen en hebben drie slaapkamers en een houten veranda met loungebank. De glamping accommodaties staan op een speciaal glampingveld samen met ‘normale’ Venezia en Burano stacaravans. Vlakbij de ingang van de camping en pal naast een van de twee grote zwembadcomplexen om precies te zijn.

Klik hier voor de accommodatieplattegrond van ROAN op Union Lido (2019)

Fun en actie voor alle leeftijden
Sinds 2018 vind je op deze camping een activity park van 6 hectare. Ook is er een mini pretpark voor de kinderen en in 2019 voegen ze hier nog eens extra glijbanen, wellnessfaciliteiten en massagemogelijkheden aan toe. Spanning én ontspanning to the max.

Waterfun voor de kleintjes op Union Lido aan de Adriatische kust




4 Marina di Venezia, Adriatische kust, Italië

Maar liefst uit zes soorten glamping caravans kun je kiezen op deze vijfsterren camping. Al deze accommodaties liggen op ruime, veelal schaduwrijke plaatsen op maar vijf minuten wandelen van het strand.

Klik hier voor de accommodatieplattegrond van ROAN op Marina di Venezia (2019)

Camping? Dorp zul je bedoelen.
Het zandstrand loopt langzaam af in zee en wordt perfect onderhouden. De SuperXL camping heeft een groot waterpark en uitgebreide animatie. Nieuw sinds vorig jaar zomer is het hart van de camping met winkelstraat, restaurantjes en terrassen. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. Het is immers niet voor niets vakantie.

Wat een waterpark, spelen en spetteren op Marina di Venezia




5 Bijela Uvala, Istrië

Alle glampingplekken van Roan zijn geclusterd en in groepjes verspreid over de ruime camping. Wil je aan het sportveld liggen? Check dan de Prestige Lounge, Vision Lounge en Supreme Lounge. Liever wat dichter bij het zwembad? Dan zijn de bungalowtenten en splinternieuwe Excellent Lounge caravans in diverse luxe uitvoeringen iets voor jou. In 2018 is het glamping assortiment al uitgebreid, in 2019 gaan ze hier vrolijk mee door.

Klik hier voor de accommodatieplattegrond van ROAN op Bijela Uvala (2019)

Volop waterpret
De camping heeft twee vernieuwde zwembaden en ligt direct aan het kiezelstrand. Onze tip voor een leuk uitje: ga eens met het toeristentreintje of de watertaxi naar het gezellige Porec. In twee minuten sta je bij het aquapark ‘Aquacolors’, ook een aanrader. Aan waterpret geen gebrek!

Bijela Uvala een groot glampingpark, vol waterpret




6 Les Sablons, Roussillon, Frankrijk

Alle stacaravans liggen in mooi aangelegde, autovrije parkjes. De glamping accommodaties Montpellier en Perpignan staan bij elkaar op het veldje, niet ver van de speeltuin. De Nice en Marseille stacaravans vind je op een steenworp van het zwembad en liggen slechts twee paden verwijderd van het strand. Je kiest zelf de luxe én de plek die bij je past.

Klik hier voor de accommodatieplattegrond van ROAN op Les Sablons (2019)

Vermaak in optima forma
Op Les Sablons is een groot zwembadcomplex geschikt voor alle leeftijden. Zowel overdag als ’s avonds worden er veel activiteiten georganiseerd. Er is zelfs een geluidsdichte disco op de camping.

Groot zwembadcomplex, en glamping op Les Sablons in de Languedoc






Anderen lazen ook onze blogs over  Roanplattegrondcampingcamping onder de zonglampingdorpenglampingkamperenvakantie boekenvakantie