Suncamp livestreamt kamperende familie

 11 Mei 2023   Typisch Fem

Altijd al willen weten hoe leuk kamperen is? En dan vooral in een luxe glampingaccommatie op een mooie locatie? Vanaf 14-19 mei 2023 kon je live meekijken hoe het glampingleven de familie Rietbergen beviel! Dit gezin met twee kinderen verbleef een week in een SunLodge van Suncamp op Camping Village Poljana in Kroatië. Inderdaad, met een camera op zich gericht. Hóe leuk voor ons hier thuis!

Suncamp Inside

We hebben het hier over een nieuw programma: Suncamp Inside. In en rondom de SunLodge van de familie Rietbergen uit Apeldoorn hangen camera's, die hun vakantie van 14 t/m 19 mei 2023 vastlegde. De familie bestaat uit papa Dennis van 43, mama Cindy van 42, dochter Ashley van 14 en zoon Dean van 8 jaar. Het gezin verbleef op de Kroatische camping Village Poljana in de Sunlodge Catalpa. De camerabeelden werden gelivestreamd op het Facebook- en YouTube-kanaal van Suncamp en waren ook te bekijken via de website van Suncamp.

Puur glamping

Schrik niet. De privacy van de familie werd gerespecteerd en ’s nachts stonden de camera’s uit. Actievelingen op het hoofdkantoor van Suncamp bestuurden de camera’s en zorgden ervoor dat er geen beelden werden uitgezonden die niet voor de buitenwereld bestemd zijn.

Exclusief inkijkje

Wat hebben we zoal gezein? Natuurlijk de dagelijkse gang van zaken op de camping. Verder gaf de familie een inkijkje in hun luxe lodge. Van het geluid van het bluetooth audiosysteem tot de zonneschermen die schaduw en privacy geven zonder het uitzicht weg te nemen.

Kamperen met kookeiland

Naast alle luxe van de glampingaccommodatie (lees: twee badkamers, schuifpui tot het terras, loungebank met poef, Nespresso apparaat, afwasmachine en meer) hebben we vooral gezien hoe het gezin het kamperen ervaart. Gezellige ontbijtsessies en bordspelletjes op het overdekte terras. Gesprekken met de campingbuurtjes en inspirerende kookkunsten aan het kookeiland (ja echt!). Op 16 mei kwam er zelfs een Kroatische topkok langs om een typisch Kroatisch gerecht voor het gezin te koken.

De Familie Rietbergen


Tweede livestream met Duits gezin

De livestream van de Familie Rietbergen gemist? In de week erna krijg je een herkansing, dit keer met een Duits gezin. Zij verblijven van 20 t/m 27 mei in dezelfde SunLodge. Meer informatie hierover, en de livestream, vind je op onze Duitse pagina.

Wij van Huurtent wensen je alvast veel kijkplezier! En je weet waar je moet zijn als je besluit deze SunLodge en/of camping vast te leggen voor komende zomer 😄
Anderen lazen ook onze blogs over  2023KroatiëSuncampSunlodgeLivestream