Nagenieten van de vakantie. Hoe doe je dat?

 31 Augustus 2015   Anique

Vandaag was de eerste dag na de vakantie. Ook bij Huurtent.nl zijn we weer hard aan het werk (niet iedereen, een gedeelte van Huurtent is nog op vakantie :) Lees hun avonturen ook in deze blog)

We gaan nu een periode in van nagenieten. Dat betekent dat het laatste beetje bruin van je armen langzaam verdwijnt, je vergeet hoe die leuke ober ook alweer heette en het eigenlijk alweer voelt alsof je vakantie nodig hebt.

In deze blog wat tips waarmee je jouw vakantiegevoel kan behouden!

Behoud je bruine tint door het gebruik van een heerlijke bodymilk

Zorgt dat je huid goed hydrateert. Hierdoor blijft je gezonde gloed behouden. Belangrijk daarbij is een lekker vette bodymilk of crème. We lazen dat het beste is om een crème met liposomentechnologie te gebruiken. Ook veel groenten en fruit eten, maar dat is altijd goed :).

Blijf die beach lokken dragen

Zelf houd ik er van dat mijn haar natuurlijk wild valt door de zon én het zeezout. Ik ben nu helemaal fan van got2b 'beach babe'. Een spraytje waarmee je hetzelfde effect creeert. Dus ook op kantoor kun je hiermee je strand-lokken laten wapperen. Er zijn ook heel veel andere 'strand-sprays' voor je haar die goed werken. Ook is droogshampoo een veel gebruikt middel van alle beauty-vloggers om veel volume te behouden!

Print die foto's

Zorg dat je ook offline je herinneringen hebt. Het blijft leuk om een foto-album te hebben waar tekst en beeld samenkomen. Ook wel zo veilig mocht je telefoon of laptop crashen. Ik ben zelf wel fan van de Hema omdat je in hun winkels zelfs kunt inloggen op je Facebook en Instagram, zodat je ook vanuit daar je foto's kan uploaden. Moet je ze nog wel even zelf plakken. Ook diverse album-shops online hebben nu leuke aanbiedingen waarmee je voordelig je vakantie-album kan maken.

Maak een playlist met jouw zomerhits

Als muziekliefhebber is dit mijn favoriete 'nageniet-momentje'. Tijdens de vakantie luister en hoor ik toch vaak andere muziek dan normaal. Dat komt omdat je dat ene leuke 'live bandje' elke avond op de camping zag, omdat je alleen maar naar de Franse radio kon horen óf dat je die oude CD's mee had genomen in de auto. Thuis gebruik ik gewoon Spotify, en daar kun je makkelijk een lijstje maken. Zo heb je al je herinneringen van de zomer '15 in een muzieklijstje. Word ik wel blij van!

Kook die recepten!

Een tijd geleden ging ik naar China, daar heb ik een kookcursus gedaan. Het was heel leuk om die recepten voor mezelf en mijn vrienden na te maken. Natuurlijk is het nooit zo lekker als op vakantie, maar het is leuk om toch wat herinneringen op te halen. Dus die lekkere crèpes, of bijzondere mosselen of dat heerlijke groentengerecht. Zorg dat je de recepten vraagt aan de chefkok en maak ze thuis na! En dan die wijn erbij die je hebt gekocht op vakantie... Dat is pas nagenieten!

Deel je herinneringen

Het is fijn wanneer je anderen kunt inspireren met jouw ervaringen op de camping van '15. Zo kunnen mensen de juiste vakantie uitzoeken. En het is erg fijn voor die leuke campingeigenaar die jouw vakantie zo fijn heeft gemaakt. Dus laat je mening vooral achter op onze website! Wij zijn erg benieuwd.

Boek een nieuwe vakantie

Tja, de vakantie is over. Maar de herfstvakantie staat zo weer voor de deur. Ook zijn er nog voldoende last-minutes beschikbaar op Huurtent. aanbiedingen op Huurtent

Anderen lazen ook onze blogs over  tipsnagenietenvakantiebeleving