Warme Winter Weekends

 16 November 2016   Femke

Het mag dan winter worden, dat betekent niet dat je ineens niet meer avontuurlijk bent. Of geen nieuwe plekken meer wilt ontdekken. Creperen op een camping met slaapzak is misschien een stapje te ver met deze temperaturen, maar een knus verblijf in een leuk vakantiepark past daarentegen juist perfect bij de winter. Zoek jij in de komende maanden ook de gezelligheid op?

De leukste vakantieparken
Met je gezin, je vriendengroep, de hele familie of lekker rustig met zijn tweetjes. Een verblijf op een fijn vakantiepark is de ultieme weekend- of weekinvulling als je houdt van natuur en gezelligheid om de open haard. Overdag gaan jullie zwemmen, de steden in de buurt verkennen of lekker de bossen in, terwijl ’s avonds de bordspellen en warme chocomel op tafel komen. Op onze website www.vakantiekoffer.nl vind je niet geheel toevallig de allerleukste parken, voor in de zomer én in de winter. Want de zee noch het bos laat zich niet aan één seizoen binden natuurlijk.

Onze persoonlijke favorieten:

Vakantiepark in de bossen: Hambachtal


Mountainbikers, wandelaars en natuurliefhebbers opgelet. Gelegen midden in de Eifel is vakantiepark Hambachtal ideaal voor sportievelingen en rustzoekers. Mensen die houden van bos, heuvels en groen dus. Je moet er even een uurtje of drie voor in de auto zitten, maar dan heb je ook een prachtig vakantiehuisje in een prachtige omgeving. Het park heeft een wellnesspark, zwembad met alle faciliteiten en een kids club. Kijk, dat is precies wat je nodig hebt voor een ontspannen chillweekend.

Vakantiepark Hambachtal


In de Ardennen vind je nog veel meer fijne vakantieparken in een groene omgeving. Check onze Top-10 Groene Parken

Vakantiepark met zwemparadijs: CenterParcs


De koning onder de vakantieparken met subtropisch zwemparadijs is en blijft toch CenterParcs als je het ons vraagt. Wij verbleven ooit in Het Heijderbos in Noord-Limburg. En in De Kempervennen. En in Hochsauerland. Nu ik er zo over nadenk, is er geen enkel park van CenterParcs dat we nog niet gehad hebben. De market home en vooral die wildwaterbaan hebben iets magisch. Ouders van kinderen die kunnen zwemmen hoef ik verder niets uit te leggen. Iets met baas boven baas en hoe wilder hoe beter.

Zwemparadijs Heijderbos CenterParcs


Wil je in de kerstvakantie - of in een weekendje rond Sinterklaastijd - verblijven in een vakantiehuisje op een park met zwemparadijs? Naast CenterParcs hebben we volop parken van Roompot, Hogenboom vakantieparken, huizen van Belvilla en vakantiehuisjes van Landal in de aanbieding. Neem een kijkje op onze top-10 vakantieparken met zwemparadijs

Vakantiepark aan zee: Buitenhof Domburg


Buitenhof Domburg is luxe met vijf sterren, direct aan het strand. Het park ligt vlakbij het karakteristieke Domburg, heeft een zwemparadijs en speelmogelijkheden voor alle leeftijden. En een strandwandeling in de herfst of winter is minstens zo gezond en verfrissend als in de zomer!


Buitenhof Domburg 5 sterren


Nog negen andere parken aan zee en/of aan het strand, vind je op onze top-10 vakantieparken aan een strand/zee

Wij van Huurtent wensen je een warme en gezellige wintertijd!
Anderen lazen ook onze blogs over  winterherfstvakantie boekenvakantiewoningvakantieparkenherfstvakanitie