Wie slim is, boekt nu al zijn vakantie voor de zomer van 2018

 14 Juni 2017   Stefan

Te laat voordat je het weet...

Ken je dat gevoel? Je geniet van een heerlijke vakantie en je neemt je voor om bij thuiskomst meteen weer te boeken voor volgend jaar. Maar eenmaal thuis komt er vaak iets tussen en de vakantieplanning verdwijnt weer naar de achtergrond. Je hebt nog tijd genoeg, nietwaar? Plotseling is de zomer voorbij en staat de kerst voor de deur. Tijdens de kerstdagen komt de zomervakantie ter sprake. In januari ga je dan – tegelijk met vele anderen – op zoek naar jouw ideale vakantiebestemming... En wat blijkt? De mooiste vakantieplekjes zijn al volgeboekt. Aaargh – je bent weer te laat!

Vooral de meest populaire hotspots zoals camping Union Lido aan de Italiaanse Adriatische Kust of camping Bella Italia aan het Gardameer zijn volgeboekt tijdens de vakantieperiodes voordat je het weet.

De beste plekken – en aanbiedingen – zijn voor vroegboekers!

Onze tip? Verspil geen tijd en kom nú al in actie voor het seizoen 2018. Veel leveranciers starten zelfs al vóór de zomer met geweldige aanbiedingen voor het volgende jaar. Bijvoorbeeld, ‘Al Fresco Holidays’, een nieuwkomer op de Nederlandse markt. Zij verhuren stacaravans op meer dan 70 topcampings in Italië, Kroatië, Spanje en Nederland. Inclusief de enorm populaire Marina di Venezia en Bella Italia, maar ook Union Lido, Pra delle Torri en Duinrell in Nederland. Vroegboekers kunnen nu al voorreserveren voor het seizoen 2018 en besparen hiermee tot 25%.

Vroegboeken Al Fresco 2018


Een voorreservering maken bij Al Fresco en duurt twee minuten - en je hebt vervolgens álle tijd om je rustig te verheugen op je vakantie van 2018. Al Fresco neemt zo snel contact met je op zodra de boeking is bevestigd.
Als je jezelf aanmeldt voor de Al Fresco nieuwsbrief, ontvang je een kortingsvoucher van € 50! En met een beetje geluk krijg je je reis zelfs gratis, want onder alle nieuwsbriefabonnees wordt een gratis vakantie verloot.

Vakanties 2018 nu al volop in de verkoop

Ook bij het al ruim 40 jaar betrouwbare Eurocamp zijn de vakanties voor 2018 al volop in de verkoop. Uit ervaring weten ze dat de vakantieplanning van hun klanten zo vroeg vaak nog niet helemaal bekend is. Er moet bijvoorbeeld nog vrij gevraagd worden bij de werkgever. Ze spelen daar handig op in door een ruime bedenktijd te geven tot 1 januari 2018. Wijzigen en annuleren binnen de bedenktijd is gratis.

De 189 best gewaardeerde campings van Europa van Eurocamp boek je voor 2018 nu al via de website met Vroegboekkorting tot 25%. Van compleet ingerichte bungalowtent tot safaritent en van luxe stacaravan tot mountain lodge . Bij Eurocamp vindt je altijd de accommodatie die precies bij jou past. Ook betaal je nu voor 2018 geen reserveringskosten.

Anderen lazen ook onze blogs over  2018vroegboekkortingorganisatiesAl FrescoEurocamp