Bekijk grote foto's
Fijne familiecamping in Groningen
Klein binnenbad met kleuterbad
Groot strandbad
Friesland, Groningen en Drenthe ontdekken
Overdekte speeltuin en diverse speeltuinen buiten
Eetcafé en snackbar
Animatie zomervakantie
Wandelen, fietsen

Boeken op camping 't Strandheem? Kies hier verblijf en organisatie:

 

Accommodaties op camping 't Strandheem

Over camping 't Strandheem, Groningen

Camping 't Strandheem is een kindvriendelijke camping in de provincie Groningen. Zoek je ontspanning, topvoorzieningen, een fantastisch animatieprogramma voor jong en oud en dat alles in een prachtige omgeving? Camping 't Strandheem bij het plaatsje Opende biedt dit allemaal aan de vakantiegasten.

Dit is de provincie Groningen ontdekken vanaf een Topcamping.
Op de camping vind je een bescheiden overdekt zwembad met peuterbad, een overdekte speeltuin en meerdere speeltuinen.
De kinderen hoeven zich niet te vervelen er is op camping 't Strandheem tijdens vakanties een enthousiast animatieteam aanwezig. Dit team organiseert in de vakantie dagelijks vele activiteiten: knutselen, spelletjes, sport, shows, theater, musicals en nog veel meer. Bij aankomst wordt aan de gasten een programma-overzicht met alle activiteiten overhandigd. Op de camping kun je gebruik maken van het gratis draadloze internet netwerk (Wi-Fi).

Basketballen, voetballen, tennissen…
Op het freegame sportveld kunnen vele sporten beoefend worden. Een multifunctioneel sportveld waar regelmatig wedstrijden georganiseerd worden voor zowel tieners als ouderen. Ook voor liefhebbers van midgetgolf en jeu de boules is er volop de ruimte. Het grote strandbad ( bijna 30 ha.) ligt net buiten de camping, op een paar honderd meter afstand. Als gast van Camping 't Strandheem heb je gratis toegang. Trek van al die leuke activiteiten? Dan staat het restaurant klaar met allerlei lekkere specialiteiten. Voor de kinderen is er een aparte kaart.

Vakantie vieren en van drie walletjes eten
Camping 't Strandheem ligt in de buurt van Nationaal Park de Alde Feanen; in de driehoek van Heerenveen, Drachten en Leeuwarden. Nationaal Park De Alde Feanen is een schitterend natuurgebied met een totale oppervlakte van bijna 2500 hectare. Deze laagveen moerassen behoren tot de rijkste en meest gevarieerde natuurgebieden van Noordwest-Europa.

Opende is het meest westelijk gelegen dorp van Groningen. Dit betekent dat het een prima uitvalsbasis is om de omgeving van Friesland, Groningen en Drenthe te verkennen. Ontdek Friesland ook eens vanaf het water, door een bootje te huren in Eernewoude op nog geen 30 kilometer vanaf de camping. De historische stad Groningen ligt ook ongeveer op dezelfde afstand van de campingVia Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping 't Strandheem!


Boeken op 't Strandheem

Country Camp verhuurt op camping 't Strandheem tenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs