Ontdek de Hautes-Pyrénées
Gelegen in een bosrijk dal, onrings door bergen
"Zandstrand" bij het buitenzwembad
Sportveld
Fantastische fiets en wandelroutes
Nabijgelegen rivier
Veel faciliteiten voor kinderen

Boeken op camping À l'Ombre des Tilleuls? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping À l'Ombre des Tilleuls, Midi-Pyrénées

Tegen de grens met Spanje, in de Hautes-Pyrénées, vindt je camping A l'Ombre des Tilleuls. Deze familiecamping is ruim 5 hectare groot en biedt 118 plaatsen. Doordat de camping is omgeven met lindenbomen heeft elke plek voldoende zon, en voldoende schaduw. Vanaf deze camping kan je het berglandschap tussen Frankrijk en Spanje ontdekken. Ga eropuit op de fiets, maak lange wandeltochten of bezoek dorpjes als Lourdes.

Op de camping zelf vind je een groot zwembad van 7 bij 15 meter, hier kun je dus elke ochtend heerlijk baantjes trekken! Maar ook aan de peuters is gedacht, met een peuterbad waar het water tot 30 centimeter hoog is. Bijzonder aan deze camping is het zandstrand dat ze gemaakt hebben naast het zwembad. Hier is het heerlijk vertoeven met je voetjes in het zand. Ook hier is aan de peuters gedacht, er is namelijk een speciaal speel gedeelte waar ze mooie zandkastelen kunnen bouwen.

In de zomer is er elke avond (en soms wel 2 keer op een dag) entertainment. Dit verschilt van een middag tekenen tot karaoke in de avond. Ook is er een kinderboerderij op de camping. Hebben ze een kruidenierswinkel met lokale producten, een restaurant en een bar met terras bij het zwembad. Genoeg te doen dus!

Vlakbij de camping begint het nationale park Pibeste-Aoulhet, het massief dat in de park ligt herbergt prachtige natuur. Verder is het sowieso aan te raden om de bedevaartplaats Lourdes te bezoeken, en de steden Pau en Tarbes zijn ook een bezoek waard.

De eigenaren van A l'Ombre des Tilleuls (Nathalie, Jean, Melissa en Salomé) heten je van harte welkom bij hun paradijsje.


Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping À l'Ombre des Tilleuls!


Boeken op À l'Ombre des Tilleuls

Vacanceselect verhuurt op camping À l'Ombre des Tilleuls stacaravans, mobilehomes.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs