Bekijk grote foto's
Voor rust- natuurliefhebbers
Zwemparadijs op ca. 500 m
Kleinschalig appartementencomplex
10 minuten lopen van badplaats De Koog
Aanbod Fiets- en wandelroutes
Golfbaan Texel nabij
Vlak bij Nationaal Park Duinen van Texel
Gratis WIFI
1,7 km

Boeken op Appartementencomplex Bosch en Zee? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT

Over Appartementencomplex Bosch en Zee, Waddeneilanden

Midden op het mooie eiland Texel, aan de kant van de Noordzee, bevindt zich Appartementencomplex Bosch en Zee. Een klein en vriendelijk complex, zeer geschikt voor met name senioren, jonge gezinnen en familie-uitjes. Het eiland Texel een plek om helemaal van huis te zijn. Een plek waar je kunt genieten van de natuur, de duinen, strand en zee.

Ontdek dit mooie waddeneiland
Appartementen Bosch en Zee is een kleinschalig en gemoedelijk complex tussen de duinen en bossen. Je kunt hier wandelen, watersporten, winkelen, genieten van ruim 30 kilometer strand en met ruim 135 kilometer fietspad kun je het hele eiland ontdekken.
Op het park is een openlucht zwembad met apart kinderbadje aanwezig en er is een leuke speeltuin. Om het eiland te verkennen is er mogelijkheid tot het huren van een fiets. Er is een restaurant aanwezig met een indoor barbecue en een kinderspeelhoek.

Wandelen, fietsen en genieten van de fijne sfeer op dit mooie eiland
Bosch en Zee ligt nabij badplaats De Koog, slechts enkele minuten fietsen van strand en zee én op loopafstand van het dorpscentrum. Hier bevinden zich vele winkels, restaurants en gezellige uitgaansgelegenheden. Het complex is gelegen midden op het eiland Texel en op loopafstand van het strand, het bos en het gezellige dorpscentrum van De Koog. Gasten van appartementcomplex Bosch en Zee krijgen vanaf heden onbeperkt zwembadkaartjes voor zwemparadijs Calluna.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar Appartementencomplex Bosch en Zee!


Boeken op Appartementencomplex Bosch en Zee

Roompot Vakanties verhuurt op Appartementencomplex Bosch en Zee chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs