Gezinscamping met natuurzwembad
Hoogseizoen animatie
Zeer kindervriendelijke camping
50+ zullen vooral genieten voor/najaar
Sportveld, tennisbaan
Grote visvijver, de Linge
Vissen, fietsen, wandelen, kanovaren
Leerdam, Tiel, Culemborg

Boeken op camping Ardoer De Rotonde? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET/HUISJE/APPT
 STAANPLAATSEN

Over camping Ardoer De Rotonde, Gelderland

Op viersterrencamping de Rotonde in Enspijk krijg je volop de ruimte om te doen waar je zin in hebt. Plezier voor jong en oud staat voorop! Dat is pas genieten in de landelijke Betuwe. Iedereen die van zwemmen, spelen en spetteren houdt, geniet volop in en om het natuurzwembad met leuk strand op camping de Rotonde. 50+ genieters en gezinnen met jonge kinderen beleven op dit vakantiepark een fijne vakantie. De landelijke omgeving nodigt uit tot sportieve activiteiten en op de camping is er voor kinderen veel te doen. Je logeert hier in fijne vakantiewoningen en misschien zelfs in een van de leuke waterchalets met kindveilig terras.

Een genietvakantie in de Betuwe
Peuters en kleuters vermaken zich in het veilige ondiepe gedeelte van strandbad. De kinderen zullen geen genoeg krijgen van alle waterattributen. De oudere kinderen kunnen klimmen en klauteren in de waterspeeltuin, glijden van de 30 meter lange waterglijbaan is een feest en ze hebben alle ruimte om te zwemmen, te zonnen of om te springen op een van de airtrampolines. Want het strandbad is groot wel 3 ha. Verder verzorgt het fijne animatieteam in de schoolvakantie leuke sportieve activiteiten. Een dagje wat minder mooi weer? Op 25 km afstand van camping de Rotonde liggen twee tropische zwemparadijzen: Caribabad in Gorinchem of Sportiom in Den Bosch.

Genoeg gespeeld, gezwommen en gefietst? Dan heb je natuurlijk gezonde trek. Dat hoeft op de Rotonde geen probleem te zijn. In de Kajuit begin je met een lekker drankje en daarna ga je voor de lekker trek een frietje halen bij cafetaria de Kombuis.

Centraal in Nederland dus veel leuke attracties te bereiken
In de Betuwe is natuurlijk ook van alles te beleven. Van kanoën op De Linge, tot struinen door de uiterwaarden, het ontdekken van de Hollandse Waterlinie en nog veel meer. En wist je dat bijvoorbeeld De Efteling maar 50 km, indoor speelparadijs Kids castle maar 20 km of Ouwehands Dierenpark in Rhenen maar 35 km van camping de Rotonde ligt? Alles is dichtbij als je middenin Nederland, in hartje Betuwe kampeert!

Via Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer De Rotonde!


Boeken op Ardoer De Rotonde

Ardoer verhuurt op camping Ardoer De Rotonde chalets,bungalows of appartementen (chalets aan het water), kampeerplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs