Kamperen direct aan het water
Bezoek kasteel Wertheim en Altstad
Wandelen, fietsen
Rust, ruimte en natuur

Boeken op camping Azur Campingpark Wertheim am Main? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Azur Campingpark Wertheim am Main, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

AZUR Camping-park Wertheim am Main ligt direct aan de rivier de Main op de grens van Baden-Württemberg en Beieren.
De camping ligt op een mooie groen plekje aan de oevers van de rivier de Main, je kampeert direct aan het water onder bomen en op gras. Het oude stadje Wertheim, met een imposante burcht hoog boven de rivier, ligt op de grens van Baden-Württemberg en Beieren. De Main is de grens tussen beide deelstaten.

Voor waterratjes bevindt zich naast de camping een groot zwembad. Op de camping vind je een speeltuin, voetbalveld, volleybalveld. In de directe omgeving kun je naar de Disco, tennissen, minigolf, kano- of fietsen huren.

Vanaf Campingpark Wertheim am Main ben je zo in het centrum van het stadje. Dat is heel makkelijk, want je loopt gewoon naar de Altstadt met vakwerkhuizen, de historische marktplaats, winkels voor de boodschappen, restaurants en het glasmuseum. Breng een bezoek aan het nabij gelegen EXPO Camp of naar de Outletvillage, maak een boottocht over de Main, bezoek een wijnproeverij met de goede Frankische wijnen of maak een stadswandeling door de historische binnenstad van Wertheim.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping Azur Campingpark Wertheim am Main!


Boeken op Azur Campingpark Wertheim am Main

Suncamp verhuurt op camping Azur Campingpark Wertheim am Main tenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs