Glamping op Ameland
Waddeneiland
Genieten langs de kust
Geweldig aktiviteitenprogramma
Golfen
Fietsen huren op de boerderij
Kindvriendelijk verblijf
Maritiem centrum bezoeken

Boeken op camping BoerenBed Boerderij Ameland? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed Boerderij Ameland, Waddeneilanden

Glamping kan ook op Ameland. Boek snel deze mooie glamping-accommodatie op Boerenbed Boerderij Ameland. Deze prachtige schapen- en paardenhouderij (en ook ganzenopvang) op Ameland ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand, en is eenvoudig te bereiken met de veerboot vanaf het vasteland. Als je van plan bent met de auto naar Ameland te komen, boek je de overtocht van tevoren. Kom je zonder auto dan kun je op het eiland de bus nemen of een fiets huren. Een fiets kun je overigens ook bij de boer huren, na overleg kan boer Douwe ervoor zorgen dat de fietsen aan de steiger staan in Nes.

Je logeert in tenthuisjes met een uitzicht over de dijk en duinen
Op Boerderij Ameland bij het plaatsje Hollum, kun je schaapjes voeren en tijdens het broedseizoen leren over de weidevogels en de lokale natuur. Verder mag je de kippen voeren en gezellig meehelpen op deze kop-hals-romp boerderij. De tenten staan op een prachtige plaats met een panoramisch uitzicht op het dorp Hollum, de dijk en de duinen. Op hetzelfde weiland staan vaak de paarden of schapen te grazen. Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de boerderij.

Strand, boswandeling of golfen?
Het voordeel van een BoerenBed locatie op een Waddeneiland is dat het strand nooit ver weg is. Bij Boerderij Ameland kun je met de boer en zijn tractor een strandrit maken. De boer vertelt je onderweg alles over de natuur en de dieren op Ameland. Er zijn zelfs robbentochten mogelijk! Maar ook buiten de boerderij, op Ameland zelf, is er genoeg te beleven! Bezoek bijvoorbeeld het Maritiem Centrum. Hier kun je een demonstratie van de paardenreddingboot bijwonen. Het bos vind je op slechts 3km afstand, ideaal voor een heerlijk ontspannen boswandeling! Op dezelfde afstand vind je bovendien ook een golfbaan, ideaal voor de golfers in het gezelschap. Je bezoek aan Ameland is overigens pas geslaagd nadat je de vuurtoren hebt bezocht en pannenkoeken hebt gegeten bij het restaurant onder de vuurtoren.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Boerderij Ameland!


Boeken op BoerenBed Boerderij Ameland

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!
 
 
 

Beoordelingen camping BoerenBed Boerderij Ameland
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.8
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Sanitair
  9.0
 • Kinderen
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
   fam. Euw - voorseizoen 2019, met gezin
  17-06-2019
   fam. Euw
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Sanitair
  9
 • Kinderen
  9
 • Genoten van de aardige mensen en het mooie eiland. Prachtige glamping.