Genieten op het Engelse Platteland
Glamping in Zuid Engeland
Biologische Boerderij
Fietsroutes en wandelpaden
Bluebell Woods voor avonturen
Op korte afstand van Londen

Boeken op camping BoerenBed Canfields Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Canfields Farm, Zuid Engeland

Kamperen op de boerderij is een feest voor gezinnen met jonge kinderen. Glamping op een boerderij in Canfields, Zuid Engeland? Ja het kan met Boerenbed. Canfields ligt op 64km afstand van Londen en Brighton in het dorpje Rudgewick. Het vliegveld van Gatwick ligt op slechts 37km. Je tenthuisje staat aan de rand van de boerderij met uitzicht op de omgeving.

De gastvrije familie Bargman bestaat uit Boer Tim en Boerin Sarah.
Zij bewonen Canfields Farm samen met Tim's moeder Erica, en hun eigen kinderen Toby en Charley en met kat tinker. Deze biologische Boerderij in Canfields is een aanrader voor jonge gezinnen, zeker als zijn dan ook nog van een actieve vakantie houden. Naast de kwekerij zijn er ook kippen op de farm aanwezig, zodat je elke morgen op zoek kunt naar een verse eitje. Canfields verkoopt sinds 1948 Boerderij melk.

Een kindvriendelijke vakantie in West-Sussex
De kindvriendelijke Boerderij is gelegen tussen twee nationale parken, The North- en The South Downs. Fietsliefhebbers kunnen in deze mooie parken hun hart ophalen. Tim heeft ervoor gezorgd dat kinderen het hier ook naar hun zin hebben, speciaal voor de kinderen is er een speeltuin en speelveld aangelegd. Op het veld kunnen ze heerlijk voetballen, honkballen en volleyballen. De omgeving biedt uitstekende wandel- en fietspaden aan de South Downs Way, bijvoorbeeld het schilderachtig jaagpad. Ook een rondvaart door de lokale grachten is een uitje om niet te missen!

Canfields is aanvullend een ideale uitvalsbasis voor groepsuitjes en om te genieten van Glorious Goodwood, Fontwell en Ascot, de opera in Glyndebourne, de wereldberoemde polo locaties in het nabijgelegen Hurstwood en Cowdray, en de prachtige zomerse concerten in Petworth - en niet te vergeten de vijf golfbanen binnen acht kilometer van de Boerderij.Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Canfields Farm!


Boeken op BoerenBed Canfields Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Canfields Farm lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs