Glamping in Oost Engeland
Boerderij met runderen, kippen
Rivier de Wavene op korte afstand
Wandelen, fietsen, zon en zee
Ontdek de Broads
Kustplaatsen Southwold en Aldeburgh
Stranden in Norfolk op korte afstand
Dinausauruspark Raor
6 km
1 km

Boeken op camping BoerenBed College Farm? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENTEN
 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed College Farm, Oost Engeland

Oost Engeland, de Norfolk Broads dat wordt een bijzondere glampingervaring. Boerenbed heeft in Oost Engeland een fantastische Farm gevonden waar zij hun safaritenten hebben geplaatst. De Boerderij College Farm ligt op het zuidelijkste puntje van de Norfolk Broads en ligt op een half uur rijden van de meest prachtige stranden en kustplaatsjes zoals Southwold en Walberswick.

Actief aan en op het water
Al 5 generaties wordt er op de boerderij door deze familie gewerkt. De tenthuisjes staan rond de boerderij en je hebt uitzicht op weilanden waar de kudde staat te grazen. Met een beetje geluk bespeur je ook nog wat wilde dieren dat is allemaal mogelijk in het nationaal park de Norfolk Broads! De rivier Wavene ligt op korte afstand van jouw BoerenBed safaritent. Ook zul je volop genieten van de mooie velden zonnebloemen. Voor actieve gasten is er op deze gastvrije Boerderijcamping genoeg te doen, wat dacht je van het verzorgen van de paarden. Verder kun je leuke fietstochten maken, of een boottocht. Ook vissers kunnen hier heerlijk relaxen aan de rivierkant. Het is zeker aan te raden om een bezoek te brengen aan de mooiste stranden van Norfolk en badplaats Southwold. Ook kan je met je verrekijker staren naar de wilde vogels, varen in kano's of op boten en vissen. Het is een aanrader een dagtocht te doen naar de achterstraten van Beccles, Bungay en Aldeburgh.

Vervelen is hier geen optie
Het boomhuis avonturenpark, iets meer dan een half uur rijden is ook echt een populaire excursie voor alle gasten. Liefhebbers van het buitenleven kunnen op hun wandelschoenen een van de gemarkeerde routes in de Waveney Valley volgen, dit hele gebied is een avontuurlijke speeltuin. Vergeet ook niet de nabijgelegen natuurgebieden van Minsmere, Dunwich en Orford Ness voor diegenen die ervan houden om wilde dieren te bekijken.


Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed College Farm!


Boeken op BoerenBed College Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed College Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs