Zuid-Wales en ontdek de Brecon Beacons
Glamping in Wales op een boerderij
Gelegen op the Black Mountain
Speelschuur
Golfbaan op 6-8 km.
Beschermd natuurgebied
Beleef het boerenleven in Wales
Verschillende boerderijdieren

Boeken op camping BoerenBed Cwmberach Uchaf ? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Cwmberach Uchaf , Wales

Cwmberach Uchaf is een boerderij van maar liefst 80 hectare op de prachtige Black Mountain in het Brecon Beacons National Park. De Tenten liggen in een beschut hoekje van de boerderij en hebben allemaal een prachtig uitzicht op de vallei en bergen. Op Cwmberach Uchaf vind je ook bijzondere diersoorten, zoals schapen, geiten en in het voorjaar lammeren en biggen. Daarnaast kan je heerlijke honing proeven in het boerderijwinkeltje uit de eigen bijenkorven!

Even helemaal weg en genieten van de omliggende omgeving
Vanaf jouw plek op 'the black Mountain' heb je een fantastisch uitzicht over het Nationaal Park de Brecon Beacons. Jij en de kinderen ontmoeten hier diverse boerderijdieren zoals een bijzonder schapenras, geiten en varkens. Verder kun je genieten van de zelfgemaakte honing op deze gastvrije Engelse boerderij. De Pen-y-Fan is de hoogste top van dit landschap. De vakantie in Zuid-Wales biedt een grote diversiteit vanwege de vele landschappen. Je vindt er bossen, bergweiden, riviertjes en moerassen. Hier op de boerderij kun je genieten van de omliggende natuur en de rust. De boerderij wordt bewoond door Sarah Demster en haar gezin en is al jaren eigendom van haar familie. Behalve de groene natuur vind je in dit natuurgebied een groot aanbod dieren zoals dassen, vossen, uilen, de Koekkoek en andere bedreigde vogelsoorten.

Geniet vanaf je tenthuisje van het mooi uitzicht over de Amman vallei
De eigenaars van boerderij Cwmberach Uchaf willen graag hun kennis met hun gasten delen. Je kunt hier alles te weten komen over de landbouw in Wales. Verder wandel je vanaf de boerderij zo de natuur in van het Nationaal Park de Brecon Beacons. Ook is het leuk om het kasteel de Carreg Cennen via een wandelroute (8 km) te bezoeken, of wat dacht je van de gletsjermeren van Llyn y Fan Fach. Verder kunnen paardenliefhebbers hun hart ook ophalen in deze streek.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Cwmberach Uchaf !


Boeken op BoerenBed Cwmberach Uchaf

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Cwmberach Uchaf lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs