Table d'hôte op de boerderij
Geliefd bij paardenliefhebbers
Prachtige wandelroutes
Mountainbiken
Logeren in Tenthuisjes van BoerenBed
Kanovaren op de Maas
Lac de Madine, recreatiemeer
Bezoek Verdun, Metz

Boeken op camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe? Kies hier verblijf en organisatie:

 LODGETENTEN (BADK.)

Over camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe, Lorraine (Lotharingen)

Saint-Christophe is een unieke boerderij op een prachtig landgoed in Frankrijk. Paardenliefhebbers halen hier absoluut hun hart op! BoerenBed Domaine de Saint-Christophe ligt aan de rivier de Meuse, op een heuvel en is omgeven door bossen. Het landgoed ligt midden in het bos, perfect voor lange wandelingen. Ga mountainbiken of maak een kanotocht over de Maas. De boerderij heeft een eigen restaurant: de table d'hôte “De Oude Deel” waar je kunt genieten van eenvoudig maar verse gerechten. En dit alles ligt op nog geen vier uur rijden van Maastricht.

Het tenthuisje van BoerenBed staat aan de rand van het bos
De familie werkt al jaren lang om de droom te realiseren: het fokken van raspaarden. Naast het fokken worden de paarden ook getraind en elk jaar zijn er natuurlijk ook weer schattige nieuwe veulentjes. Ze hebben speciale paarden om op te rijden, er kunnen zelfs prachtige tochten door de natuur gemaakt worden. Dus vergeet je rijlaarzen niet in te pakken! Toch mogen de andere dieren niet vergeten worden, zoals de mini-ezels, mini shetlanders, huisdieren (katten en honden) en de wilde dieren uit het bos. Met een beetje geluk kom je misschien wel een hert of ander fascinerend wild dier tegen!

In de buurt van de boerderij zijn er tal van mogelijkheden om de streek te ontdekken
Het landgoed is gelegen op een berg omringd door bos, ideaal voor lange wandelingen. Een uitstapje naar la Butte de Montsec op 5km afstand is zeker de moeite waard! Vanaf hier heb je een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht. Met helder weer kun je hier tot wel 30km ver kijken. Maar je kunt er ook voor kiezen om een mountainbiketocht te maken of een wandeling met de mini-ezeltjes! Soms gaat de Boer ook op pad met de huifkar. Wat dacht je ook van een bezoek aan Lac de Madine? Dit prachtige meer ligt op slechts 10 minuten rijden van de Boerderij. Hier kan je o.a. zwemmen, zeilen, surfen en roeien. Gegarandeerd urenlang waterpret!

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe!


Boeken op BoerenBed Domaine de Saint-Christophe

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Domaine de Saint-Christophe lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs