Glamping in het Zwarte Woud
Boerenbed Safaritenten ook met Hot Tub/Douche
Natuurpark Zuidelijk Zwarte woud
Freiburg, Straatsburg
Fietsen, wandelen, mountainbiken
Vissen, paragliding, kanovaren
Volop speelruimte
Even de grens overwippen

Boeken op camping BoerenBed Hilserhof? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping BoerenBed Hilserhof, Baden-Württemberg / Zwarte Woud

Het zuidelijk deel van het Zwarte Woud in Duitsland ontdekken? Glamping in het Zwarte Woud? Het kan allemaal vanaf Boerenbed boerderijcamping Hilserhof. Hilserhof maakt deel uit van het natuurpark Südscharzwald. Genieten van de omliggenden bossen, heuvels, steile hellingen en groene weilanden. Rust, ruimte, gastvrijheid en de boerderij van heel dichtbij meemaken. De tenthuisjes van Boerenbed staan op een groot weiland met uitzicht op de boerderij, met daartussen een beekje.

Een kindvriendelijke boerderijvakantie in het Zwarte Woud
Voor de kinderen dé ideale kampeervakantie, genoeg plaats om te spelen, vrienden te maken en dieren te knuffelen. Ga vissen in de vijver en vang forel. Help Barbara bij het voeren van de dieren of borstel de pony's. Haal vers vlees uit het boerderijwinkeltje, stook het houtvuur aan binnen of buiten en bak een heerlijke maaltijd.

De voor deze regio zo typische bouw zie je terug in deze boerderij.
Woonruimten, stallen en ruimtes voor knechten en een hooischuur onder een dak. In de weilanden vind je het vee bestaande uit paarden en koeien. Verder kom je op de boerderij ook leuke varkens, katten, konijnen en eenden tegen. Wat een genot om 's morgens wakker te worden van alle omliggende geluiden en de heerlijke geur van versgebakken brood door boerin Paula?

Het Zwarte Woud en nog veel meer
Vanaf deze locatie kun je makkelijk een bezoek aan Zwitserland (Bodensee grens Zwitserland/Oostenrijk) en Frankrijk brengen. De stad Freiburg is ook een bezoek waard, lekker slenteren en genieten op een van de leuke terrasjes. Natuurlijk is de directe omgeving het fantastische natuurpark al een uitdaging om te ontdekken met al haar natuurschoon.

Via Huurtent.be boek je de ideale familievakantie naar camping BoerenBed Hilserhof!


Boeken op BoerenBed Hilserhof

BoerenBed en Roompot Vakanties verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe stijlvol kamperen!